Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran főzöd meg...

Milyen gyakran főzöd meg gyermeked kedvenc ételét?

Figyelt kérdés
Nálunk vacsira a tejbedarát imádja nagylányom. Majdhogynem minden nap azt kérné, de max. heti kétszer csinálok, hogy normális egészségesebb vacsorát is kapjon. Szigorú vagyok vagy jó ez így?
2015. febr. 19. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó csinálod. Nálunk egyik lányom 2 hete rákapott a zabkására. Azóta minden este ezt eszi...
2015. febr. 19. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor kéri megcsinálom. Én örülök, ha eszik valamit.
2015. febr. 19. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:

jól, bocs. 1. vagyok.

Amúgy nálunk ezek ilyen kampány-jellegű kedvenc kaják. Volt,hogy hetekig tejbe szelt kiflit evett volna a lányom minden este.

2015. febr. 19. 09:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is örülök neki, ha eszik valamit, mert eléggé vékonyka. Csak nem szeretném, ha már ennyi idősen a cukros kajákat helyezné előtérbe.
2015. febr. 19. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor tegyél bele mézet, szerintem semmi gond nincs vele, ha akár minden este ezt eszi. FŐleg ha vékonyka. Gondolom nem csak ez az étel teszi ki az étkezéseit. Majd megunja. :)

Nálunk is mindig kampánykaják vannak, a gyerekek tudják, mire van szükségük. :)

2015. febr. 19. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
A cukrot lehet helyettesíteni pl. nyírfacukorral. Ugyanolyan édes, mint a cukor, de egyáltalán nem árt a fogaknak.
2015. febr. 19. 12:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem csak ez, de eléggé szűk körben mozog. :)
2015. febr. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!