Mi a kedvenc játêka egy 2 éves kisfiúnak?
Nekem 2 éves a kisfiam.
Első számú kedvence a műanyag motorja. Imád azzal száguldozni! Ha ilyent veszel elsődleges szempontod az legyen hogy stabil legyen, és hogy tudja magát lökni ne akadjon el a hátsó kerékben a lába. Mi elvittük magunkkal a kisfiúnkat a játékboltba és 4 félére is ráültwttük hogy lássuk melyikkel megy könnyebben. Egyik instabil volt azon félt, másikba a lába akadt el... még szerencse hogy így kipróbáltuk vele mert az a fajta amit meg akartunk eredetileg venni az használhatatlan lett volna ( képtelenség volt hajtani folyton elakadt benne a lába)
Szeret legozni. (Lego Explore - nagyobb kockák de nem a duplo már)
Szereti a formaválogatós játékot.
Az autókat.
mese dvd-k közül a Kisvakond, a Bogyó és Babóca és a Tom és Jerry most a sláger.
Karácsonyra fisher price little people szuper óriás autópályát kap, mesekockát, karton házikót ( lidl-ben lehetett venni → imád kis játékházakban bunkizni de mivel ilyen műanyag házikó drága ezért kapja ezt a kartonosat. Ki lehet színezni szerintem tetszeni fog neki)
Köszönöm a válaszokat
,
nagy segítség a választásnál!
Az én kisfiam is 2 éves és 3 hónapos.
Szereti a fa építőkockát, legót, plüssöket (főleg a kutyát és a macskát), könyveket.
Nagyon szeret rajzolni, ragasztani (képeket vágunk ki újságból és felragasztjuk őket egy lapra), gyurmázni.
Élvezi a trambulint is, hely hiányában az ágyat használja ugrálásra.
Motorozni viszont kifejezetten utál, kb. 2x ült eddig rá a motorjára, abszolút nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!