Mikor kell váltani nagyobb pelenkára? 2 hónapos lányom még mindig 1es (newborn) méretet hord.
Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, hogy most már nagyobb kell? A nedvességet még mindig jól tartja ez a kis pelus, egész éjszakát kibír. A lányom 4 és fél kiló körül lehet most.2015. márc. 13. 12:26
1/4 Wiky93 válasza:
Hát csak látod, hogy kicsi vagy nem :) Ha nem szűk rá, nem folyik a pisi stb akkor bizti jó, de ezt csak te láthatod :)
Lányom 3710el született, iszonyat kis vékony csípője volt sokszor még az 1es méret se volt jó (nagy) kifolyt a pisi..
Most 11hetes, 6kg (hosszú, kis derekú) 2est hord, de a pampersből van 3asunk azt is hordja :) viszont más 3as meg nagy (minden pelenka más és más)
2/4 anonim válasza:
Ha már érezhetően kezd szűk lenni rá, észre fogod venni, mert egyértelmű lesz, hogy alig bírod rendesen ráigazgatni :). Én úgy emlékszem olyan 5 kg körül lehetett a kisfiam amikor váltani kellett, de ezt nem lehet általánosságban megmondani, mert a baba hossza, és alkata sem mindegy.
3/4 anonim válasza:
Èn 2 dolgot szoktam nèzni a kgmot amit feltüntetnek, valamint azt hogy hagy e nyomot a combjain,mint a zokni...
Így kb a feltüntetett súly előtt 500-700grammal vàltottunk eddig.
4/4 anonim válasza:
6 hetes a kislányom, épp most váltunk 2-es pelusra. DM-es márkát használunk, a fiamnál anno nagyon bevált. Az 1-es pelus elszorítja a lánykám combját, a hasán már alig tudom összetépőzárazni, és éjjel 1x biztosan cserélnem kell. És valóban, ahogy az egyik kommentelő írja, érzem, hogy nagyobb kell már Neki. Te is érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!