Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PÉ után 10. napon kevés vér,...

PÉ után 10. napon kevés vér, erős menstruációs görcs lehet a hycosy miatt?

Figyelt kérdés
Másfél éve szeretnénk babát, nagyon alaposan ki vagyunk vizsgálva, minden értékünk szuper, rendszeres 28 napos ciklusom van. Ebben a hónapban voltam hycosy átjárhatóságin (10. napon).Aznap görcsölt csak kicsit a hasam. Mivel utána 3 napig nem szabadott szeretkezni, ezért valószínűleg lekéstük a pé-t. (mérem a hőt, úgy néz ki másnap voltunk együtt) Tegnap (21. nap) szeretkezés után kicsit véreztem, azt hittem megjön hamarabb, de mára semmi, hőm is fenn maradt, csak elég erősen görcsöl a hasam. Van valakinek tapasztalata? Bezavarhatott a vizsgálat? Előre is köszi a tanácsokat!

2015. máj. 4. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom az lenne, hogy lehet élt még az a petesejt... Hátha.
2015. máj. 4. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát én erre szinte gondolni se merek... de jól mondod, hátha... köszi!
2015. máj. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!