Erős, szúrkáló alhasi görcs gond lehet?
Figyelt kérdés
A hétvégére nem várom, és febr. 2-án volt peteérésem. Együtt voltunk a párommal. Eddig csak a mellem feszült, de most már időszakonként erős görcsök és szúró fájdalmat érzek az alhasmban. Gond lehet vagy épp azt jelzi, hogy sikerült?2015. febr. 19. 12:56
1/8 Lienci válasza:
Elmeletileg pont azt jelenti, hogy babas vagy, es ez normalis tunet ilyenkor. 😊
Lehet beagyazodasi fajdalom is, de a meh valtozasa is okoz ilyeneket.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy babát jelez, lehet, hogy nem. Ezt így, mi nem tudjuk megállapítani.
Hány naposak a ciklusaid egyébként? Jól írtad, 2-án...?
3/8 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt egy héttel kezdett szurkálni a hasam, majd nemvárt után pozitív lett a tesztem, se előtte se azóta nem voltak ilyen szurkálások!
4/8 anonim válasza:
#3/3 nem várt után első napon lett pozi?
Bocs az offert.
5/8 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló kérdésére válaszolva. Pontos a febr 2. mert ultrahangos vizsgálat mutatta ki. Amúgy rendszertelen a ciklusom, mert pcos vagyok. De a doki szerint most van esély hogy teherbe essek. Nagyon várjuk már a babát, ezért félek hogy nem jót jelent a szúrkàlódás.
2015. febr. 19. 20:00
6/8 A kérdező kommentje:
Eddig negatív lett, de mivel sajna nem tudom mikor kellene megjönni, így csak a doki általi peteérés a viszonyítási alap. Szóval lehet korán csináltam.
2015. febr. 19. 20:03
7/8 anonim válasza:
3as vagyok, nemvért után egy nappal teszteltem ,erős pozitív lett!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Meg
2015. febr. 20. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!