Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most meg már nem akarja vagy mi?

Most meg már nem akarja vagy mi?

Figyelt kérdés

A baratommal 2 eve vagyunk eggyutt es kb egy eve szeretnenk babat de eddig bem jott ossze minden probalkozas ellenere pedig mindent kiprobaltunk ( orvos, homerozes, peteeresteszt....minden) es raadasul ő volt mindig aki jobban akarta az elejetol kezdve...kepes volt hazajonni amikor katona volt engedely nelkul csak mert epp pozitiv volt a peteeres teszt :D

Aztan most 15en kellett vna megjonnie es nem jott meg  en az elso perctol kezdve biztam benne hogy baba, ő meg csak azt mondta h tuti elszamoltam...aztan tegnap vettem egy tesztet es ma reggel meg is csinaltam es pozitiv!!!!  ez reggel 6kor volt azota meg aludni sem tudtam annyira orultem  ő meg mikor megmutattam neki a tesztet csak annyit mondott hogy oke..... nem is akar beszelni rola mintha meg sem tortent vna...

Mit csinaljak?? Nem akarja mar?? Vagy csak nem hiszi el??? Nem ertem...

2015. ápr. 28. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem mernék felelősen nyilatkozni a témában, hiszen láthatod, mi férfiak is mennyire különbözünk egymástól. Lehet, hogy csak kicsit sután reagálja le a dolgot. Lehet, hogy volt egy kezdeti fellángolása és most, hogy valósággá vált, megijedt. Lehet, hogy az érzelmeiben állt be valami változás, másfelé kacsingat, stb. Nagyon sokféle oka lehet, ezt csak egy őszinte beszélgetéssel lenne esély kideríteni. Nem ismerem a kapcsolatotokat, nem lenne okos dolog részemről, ha ennyi információ alapján állást foglalnék.
2015. ápr. 29. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is anno elküldtem a pozitív teszt képét, mire visszaírt, hogy "ez meg mi?" Hát, mondom, sikerült a baba valószínűleg (halvány volt a csík), és csak annyit reagált, hogy "zsír". De aztán, mikor már volt ultrahangkép is, máshogy állt hozzá, egy teszt nekik nem hiszem, hogy sokat jelent, majd igazán akkor élik bele magukat, ha megszületik, és a kezükben tartják :)
2015. ápr. 29. 15:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat jovo heten megyunk eggyutt ultrahangra remelem attol kicdit majd jobban felfogja :) mert meg mindig ugyanugy elhulyeskedi ha felhozom a temat..
2015. ápr. 30. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!