Lombikosok, ti mindannyian elmondtátok a munkahelyen, hogy kezelésre jártok?
Ez szép első, csakhogy ő még most fog kezdeni a munkahelyen, szóval próbaidős lesz.
A próbaidő alatt meg indoklás nélkül kirúghatják. Ha csak nem valami ritka, nehezen pótolhat tudása, szakértelme van a kérdezőnek, akkor ezt meg is fogják tenni azonnal, ahogy bejelenti, h lombikozik.
Én nem próbaidő alatt voltam, szóval nem teljesen ugyanaz a helyzet, de nem mondtam el. Nem éreztem úgy, hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá, illetve nem lehet tudni, sikerül-e, akkor meg minek meséljem el mindenkinek.
A leszívás napjára szabadnapot vettem ki, a beültetés meg csak félóra, utána mentem dolgozni. Egyiknél sem ültem otthon napokat, heteket, irodai munkát tudtam csinálni.
5!
Valahol érthető nem? Olyan ember kell minden munkahelyre, akire lehet számítani. Így rád nem nagyon lehet. Így is csodával határos, hogy ennyit is vegigcsinalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!