Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez most inzulinrezisztencia...

Ez most inzulinrezisztencia vagy sem? Másfél éve próbálkozunk a babával sikertelenül.

Figyelt kérdés

A 0 és 120 perces értékeim:

Glükóz: 5,4 éhgyomor

Glükóz: 5,3 120 percre

Inzulin: 8,4 éhgyomor

Inzulin: 41,2 120 percre

IR HOMA index: 2,02

Elvileg jó, de sok helyen azt írják, hogy a 120 perces inzulin nem érheti el a 25-öt vagy máshol azt írják, hogy a 35-öt... Mások azt írják, hogy 47-es 120 perces inzulinra már gyógyszert írtak neki...

Szóval nem tudom, most mi a jó. Segítsetek kérlek.

2015. ápr. 8. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Az bizony. A terhelt cukrod nem lehetne az éhgyomri alatt. Az éhgyomri inzulinnak 5 alatt kell lennie, a terhel nem lehet 25 fölött.
2015. ápr. 8. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Én már 33-as inzulinra is gyógyszert kaptam.

A 120-as cukor sem mehet az éhgyomri alá.

2015. ápr. 8. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, az. Csak nem mindegy, hogy az eredményeket ki elemzi.

Jó szívvel ajánlom, a segítségükkel már a második babánkat várjuk, az első elsőre sikerült, a második fél éven belül: www.mensmentis.hu

2015. ápr. 8. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Milyen gyógyszert írtak fel és hol?

Azt szeretném elkerülni, hogy azt mondják, hogy ez még nem vészes, ne foglalkoznak vele....

2015. ápr. 8. 12:08
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat*
2015. ápr. 8. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez Ir,igen. Mondjuk nekem ennél rosszabb értékeim voltak, és arra azt mondta az endokrin doki, hogy nem vészes. (12;64)

Meforalt kaptam rá.

Viszont még azelőtt terhes lettem, hogy megkaptam az eredményt, tehát gyógyszer nélkül.

A dokim már nem engedte elkezdeni a bogyót várandósan.

A terhelt cukrom a terhesség alatt tökéletes lett.

Problémamentes 39 hét volt. :)

2015. ápr. 8. 17:25
 7/8 hajfény válasza:
Szia!Nekem sokkal magasabb volt,0 11,8 120p 118!Felírta a bogyót,de nem kezdtem el szedni,hanem teljes életmódváltás,diéta,no cukor!!!2hónap múlva teherbe estem,most vagyok 14+5hetes!! :)
2015. ápr. 9. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Szornyu,hogy "csillagmentes", jo homa indexes verkepnel mindenki azt mondja hogy ez IR...ha nem kerem ezt a vizsgalatot es vagy nem olvasok utana,senki ra se jon...
2015. ápr. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!