Lombikosok segítség! Kiegyensúlyozott kromoszóma tranzlokáció! Van esély egészséges babára? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Tudom hogy elég ritka probléma de hátha tud valaki mondani valami bíztatót!A második sikertelen lombik után derült ki hogy a férjemnek kiegyensúlyozott tranzlokációja van,a 2 és 21-es között van a mutáció!Tudom hogy az amúgy sem túl magas sikerességi rátát még tovább rontja,de mégis!Van esély rá hogy egészszéges babánk szülessen a lombikból?Most ennek a betegségnek a tudatában 4 embriót fogunk visszakapni...2015. ápr. 3. 22:11
1/1 A kérdező kommentje:
Nálam elvileg semmi gond nincs és fiatal is vagyok!
2015. ápr. 3. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!