Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek most hogyan tovább?

Szerintetek most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy tegnap előtt teszteltem egy halvány pozitívat másnap el is mentem dokihoz de természetesen nem látott semmit sem még. Elküldött vértvételre vizelet mintát nem kellett adnom nem tudom miért. Később hívtam a dokit az asszisztense azt mondta, hogy negatív lett a vérvétel eredménye. De nem tudom miért. Tüneteim vannak. Feszül a mellem, székrekedésem van hányingerem van szédülök stb. jah és persze késik is. Szerintetek korán mentem dokihoz? Vagy nem volt jó a teszt? Valaki segítsen, hogy reménykedhetek e még?
2015. ápr. 1. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Vizeletminta felesleges, a vérből nézett HCG szint sokkal megbízhatóbb. 0-5 között tekintjük negatívnak a bHCG mérést ilyenkor, ha 5 alatt volt, akkor viszont a teszt sem jelzett volna. Könnyen elképzelhető, hogy állandóan túltermeled az LH-t, ami magyarázná a halvány pozi tesztet és a mellfeszülést, ill. a késést is. 3-4 nap múlva készíts még egy tesztet, ha erősödik, akkor valószínűleg terhes vagy, ha nem, akkor más lesz a halvány teszt mögött.
2015. ápr. 1. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen aranyos vagy :) Én is így gondoltam, hogy kb 1 hetet várok vele úgy is jövő héten vissza kell mennem a dokihoz. Nekem a doki azt mondta, hogy 10 felett jelent pozitívat. Ki kérhetem a leletem a laborban? Mert ezek után mér kíváncsi lennék rá :)
2015. ápr. 1. 15:22
 3/9 A kérdező kommentje:
jah és 6 éve próbálkozunk soha nem volt még halvány pozi sem és pajzsmirigy túlműködésem van ami már kezd lassan beállni
2015. ápr. 1. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van, 10 alatt negatív, ha terhességet várunk, de a laborban a határértékek 0-5 közé vannak beírva, így a szoftver nem dobja ki emelkedettnek, és gyakran előfordul, hogy az asszisztens kapkodásban az értéket meg sem nézi, csak azt, hogy van-e mellette H betű. 5-10 között kétesélyes, 10 fölött azért már gondolunk nagyon korai terhességre.
2015. ápr. 1. 15:28
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) a laborból kikérhetem az eredményt ugyanúgy mint egy sima vérvételét?
2015. ápr. 1. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze! :) Drukkolok!
2015. ápr. 1. 15:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy ás most azért öntöttél belém némi reményt :D holnap be is megyek az eredményekért :D
2015. ápr. 1. 15:35
 8/9 Manka68 ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a vizelet kicsit késében van a vérhez képest. Vagyis amit most teszteltél, az a véredben kb két nappal ezelőtt volt jelen. Nekem azon a napon, amikor nagyon halványat teszteltem, a vérvételen 1000 volt a HCG. Sajnos ha neked halvány teszt után a vérvétel negatív lett, az valószínűleg azt jelenti, hogy csökken a hcg szinted. :-(
2015. ápr. 1. 18:10
 9/9 A kérdező kommentje:
az nem túl jó hír :( akkor lehet, hogy baba volt de elment?
2015. ápr. 2. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!