Lisa7474 kérdése:
Ovu teszt kontra ciklus.hu?
Figyelt kérdés
Azért vagyok ilyen tanácstalan mert pozi ovu teszt a 14_dik nap..ciklus.hu behuzta a 17_dik napra a tervezett baba.hu meg a 20\dik napra...Nem várt előtt két nappal,nagyon halvány pozi teszt..
Megjött rendes idöre,de 3 napon valami kis fekete pötty jött ki belölem..Fogalmam sincs mi lehetett az...
Ma délután megyek az orvoshoz...
Valaki tudna segiteni?
2015. márc. 30. 14:03
1/8 anonim válasza:
Szia, milyen volt a hőd a 14. nap?
3/8 anonim válasza:
Szerintem itt lehetett, ahová a ciklus.hu húzta be. Viszont még így is nagyon rövid a luteális szakasz:(
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt
.erre gondoltam én is.
Most jöttem az orvostol,csàszározik,le mondta a mai rendelést..ez az én formàm.. :-(
2015. márc. 30. 17:36
5/8 anonim válasza:
Szia, kesöbb nem csinaltal ovutesztet? Lehet, hogy akkor amikor a ciklus.hu behuzta, akkor is pozi lett volna. Elöfordul, hogy elsö probalkozasra nem sikerül megrepedni a tüszönek, es ilyenkor a szervezet tovabb probalkozik. Volt ovud, az biztos, mert nem ment volna fel a höd. Drukkolok nagyon! A fekete kis pötty az lehetett egy kisebb alvadt verdarabka is... Nekem is volt mar olyan, es szetnyomtam zsepivel, csak ver volt. Elkepzelhetö azonban, hogy azert lett pozi a teszt, mert elkezdödött a beagyazodas, de nem tudott megtapadni. A rövid lutealis fazis miatt elmennek dokihoz, kernek hormonsort, hatha van valami progeszteron zavar. Persze nem biztos, de jobb tudni.
6/8 A kérdező kommentje:
Szia.. Nem csinăltam kěsōbb ovu tesztet, mert azt gondoltam, hogy biztos az időpont.
Azon a hěten věgig gőrcsőltem, ugyhogy valoszinű kěsőbb repedt meg.
Most csinąlom minden este.. Egyre erősődik, hvěgěre irja a peteěrěst.. Hątha most sikerül.. :-)
2015. márc. 31. 11:42
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi... :-)
2015. ápr. 1. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!