Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 40 évesen mennyi idő után...

Lisa7474 kérdése:

40 évesen mennyi idő után estetek teherbe?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok.két gyermekem van.16év utàn vetettem le a spiràlt.

két hónapja probàlkozunk.

Nektek mennyi idő utàn sikerült?

2015. márc. 25. 05:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Kérdező, gratuálok a babához!!:))

Nálunk velünk maradt. Tavaly okt. 20-án megszületett Szofia. Csak a korom miatt írom le, tanulság képpen másoknak:): probléma mentes terhességem volt (kiv. savamra szedtem gyógyszert) fájdalom nélkül tágultam, 25 perc alatt gátmetszés nélkül jött világra a kislányunk.

3-mas nagyon sajnálom, ami Veled történt, viszont nagyon örülök az ikreknek! Nyugi, minden rendben lesz. Ne aggódj, a babák átveszik...

2016. dec. 2. 22:22
 22/23 A kérdező kommentje:

3 ka...biztos minden rendben veled meg az ikrekkel..ha tudsz majd irj..

5..gratulalok neked is..az en terhessègem is problema mentes volt..csaszarral szultem mert 16 ora vajudas utan sem tágultam..de minden ok velunk..Norina jovohonapban tölti az 1.szulinapjàt..puszi mindenkinek

2017. jan. 10. 16:19
 23/23 anonim ***** válasza:
40 évesen vagy a felet szülsz,még orvos segitsége nélkül teherbe eshetsz 1 hónap után,fél év alatt, 1 éven belül,annyit szülsz amennyit akarsz
2021. aug. 6. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!