Lisa7474 kérdése:
40 évesen mennyi idő után estetek teherbe?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok.két gyermekem van.16év utàn vetettem le a spiràlt.
két hónapja probàlkozunk.
Nektek mennyi idő utàn sikerült?
2015. márc. 25. 05:31
11/23 A kérdező kommentje:
A mult honapban 4 napos késés és egy halvànypozi teszt utàn megjött.. Probàlkozunk tovàbb.. [link]
2015. máj. 6. 07:15
12/23 anonim válasza:
Ezek szerint bőven reménykedhetsz, hogy hamarosan sikerül!:), azon túl, hogy sajnálom, hogy nem maradt meg. Írj majd!
14/23 anonim válasza:
Aztamindenit:) Nem aprózod el:) Szurkolok! 5-ös voltam.
15/23 A kérdező kommentje:
Màr. 20 hetes kismama vagyok.. :-)
2015. szept. 21. 15:48
16/23 anonim válasza:
Én a hármas válaszoló vagyok, ma 31 hetes. Lányunk lesz ismét :-)
17/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok... Multhéten voltam magzatvíz vételen.. 3 hét mulva kiderül, hogy kisfiú vagy kislány.. Nekem csak aza fontos, hogy egészséges legyen.. :-) te voltàl ilyen vizsgálaton?
2015. szept. 22. 08:54
18/23 anonim válasza:
Én XVII. kerületi vagyok, és itt a Bajcsy kórházban - ahová tartozom -rutinszerűen elvégzik minden 37 év feletti kismamánál (már aki hagyja magát) a chorion biopsziát. Nekem ez a vizsgálat volt a 14.héten (ahogy az első lányomnál is 3 éve). Szerencsére negatív lett, és rögtön megmondták a nemét is.
19/23 A kérdező kommentje:
2016 febr 24 èn megszületett Norina.. 😊😊
Hármaska hogy vagytok??
5 ös veled mizu?
2016. nov. 29. 17:13
20/23 anonim válasza:
Én a hármas vagyok és gratulálok.
Sajnos az én történetem nem végződött vidáman, mert a babát elvesztettem a 33. héten. Az orvosom nem vett észre egy fejlődési rendellenességet, így az csak a 27. héten derült ki, és valószínű emiatt halt meg a baba méhen belül.
Júniusban újra pozitívat teszteltem, holnap töltöm a 28. hetet az ikrekkel (spontán fogantak). Most két hetente Uh, e szerint jól vannak, egészségesek. A kormoszómavizsgálat eredménye is negatív lett, így már csak a koraszüléstől kell rettegnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!