40 évesen mennyi idő után estetek teherbe?
40 éves vagyok.két gyermekem van.16év utàn vetettem le a spiràlt.
két hónapja probàlkozunk.
Nektek mennyi idő utàn sikerült?
Szia..kicsit türelmetlen vagyok. Mind a két gyermekemmel az első honapba sikerült..bàr azóta el telt 16 év..
Akkor természetes volt ,hogy egyből sikerült.
Most ovu teszt..állandoan figyelem magam..
probàlok türelmes lenni..
Én is 40 vagyok, a második babával próbálkozunk. Orvos megnézett ultrahanggal, mert volt pár rövid ciklusom. Azt mondta, akkor nem volt PÉ-m valószínűleg. De amikor egy hete megultrahangozott, akkor három tüszőt is látott érni egyszerre. Ha most nem sikerült, akkor valószínűleg várnom kell megint pár hónapot, bár a doki felírta a clostylbegytet a peteérés elősegítésére.
Ezt csak azért írtam le, hogy a mi korunkban már valószínőleg nem sikerül elsőre. De azért nem reménytelen, mert pl.anyukám velem kb. a második próbálkozásra teherbe esett 39 évesen (és akkor még nem is voltak ilyen korszerű gyógyszerek a petefészek stimulálására meg a beágyazódás elősegítésére).
Szurkolok,hogy sikerüljön.. :-)
Én meg vàrom ezt a hónapot,és ha nem sikerül,akkor megyek én is uh-ra..
Csinàlom az ovu teszteket szorgalmasan,hàtha sikerül... :-)
Szia, én a 41-dikben vagyok. Tavaly volt sajnos egy vetélésem (nagyon korai, "kémia terhesség"), kb. a 4-5. hónapban sikerült.
Most ismét babát várok, és vetélés óta a lehetőségeket számolva szintén kb. a 4. hónapban sikerült. Remélem, ő már velünk marad, még csak a 9. hétben vagyok.
#3-as vagyok, ÉS visszavonom, amit mondtam.
Most teszteltem egy erős pozitívat :-) :-)
Hàrmaska...gratulàlok..vigyàzz magadra és a picire.. :-)
5-nek is köszönöm a vàlaszt,bisztos minden rendben lesz,te is vigyàzz magadra..
Reményt kaptam Töletek..köszönöm!!!
Neked is mielőbbi pozitív tesztet kívánok, kedves kérzdező. Majd értesíts a fejleményekről.
Biztos sikreülni fog, mert állítólag aki szült már az gyorsabban teherbe esik, mert a szervezet "emlékszik"a terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!