PCO mellett teherbe esés?
3 éve PCO-t állapitottak meg nálam, az orvos fogamzásgátlót irt fel. Akkor 107 kg voltam, mostanra 65 kgra fogytam le.
Párommal babát szeretnénk, igy 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, mult hónapba szépen megjött. Most még van 3 napom menzeszig, de tegnap barna folyásom volt ami estére rózsaszin lett. Mára teljesen elmult. Szerintetek lehetek terhes? Mennyi esély van rá?
Az orvos azt mondta 3 évvel ezelőtt, hogy ha sikerül lefogynom akkor lehet helyre jövök, és orvosi segitség nélkül is teherbe fogok tudni esni. Ti mit gondoltok? Párommal már nagyon szeretnénk egy kisbabát
Milyen cukor és inzulin eredményeid lettek a 3 pontos terheléskor?
Nekem 3 havonta kell kontrollra járnom (most már lassan 5 éve), ezért furcsálom, hogy évente néznek rád, amikor babát akartok.
Amúgy persze, lehet baba :D Ezt el is felejtettem mondani :D Az első babánk nekünk elsőre sikerült :)
Csak azért kérdezlek a kezelésedről, mert ha nincs rendesen kezelve,akkor magas a vetélési kockázat (sajnos ezt is megtapasztaltuk, amikor nem hozzá értő orvos "kezelt").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!