Spirál mellett lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Keddre vártam,hogy megjöjjön, de még eddig semmi, csak barna maszat van két napja ami nagyon minimális... Eddig pontosan jött meg, de most a héten már nem.. Leghamarabb hétfőn tudok tesztet venni, eddig csak vártam.. tünetem semmi nincs csak a mindjárt megjön érzés.. Másfél éve van fent a spirál.. Járt már valaki így, lehet terhesség? (három fiam van, nagyon nem akarunk több gyermeket,ezért védekezünk...soha nem volt spirálom, ezért nem tudom miért késik..) Köszönöm, ha írtok!!2015. febr. 14. 19:56
1/3 anonim válasza:
Szia! Egy ismerősöm kb 41-42 évesen lett terhes spirál mellett. Furán érezte magát, össze-vissza vizsgálgatták, mígnem egy sokadik UH-nál mondták neki, hogy: jé, van ott valaki.
2/3 anonim válasza:
Nekem a második spirálom van a jelenlegi lassan 4 éve. Nekem nincs vele gond. Persze elmozdulhat és akkor teherbe eshetsz. Ha nem jön meg hétfőig, menj orvoshoz. Hogyha a hasfájás fokozódik, akkor akár előbb, mert egy méhgyulladás is okozhat mensi kimaradást. Szóval szorítok, hogy egyik se legyen.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én spirál mellett ugyanígy jártam. Menses nem jött, helyette kis barnázás, az viszont minden nap. Én terhes voltam. Két hét barnázás után elment ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!