Nekem már soha nem lesz gyermekem?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban is megjött... :( ismét nem sikerült. Azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban megvisel a sikertelenség. Kezdek befordulni csak sírok. Mit tehetnék?2015. márc. 16. 17:34
11/13 anonim válasza:
Szia! Én csak a saját tapasztalatomról tudok beszámolni: mi 10 hónap próbálkozás után mentünk el egy meddőségi központba. Ott kivizsgáltak és kiderült, hogy velem van a baj, próbálkozhattunk volna még akármeddig is, akkor sem jött volna össze. Végül inszeminációval sikerült teherbe esni. Már bánom, hogy nem mentem el hamarabb, úgy nem kellett volna másfél évet várni a babára. Persze nem biztos, hogy nálad valami gond van, de érdemes elgondolkodni ezen is. Ártani mindenesetre nem árt, ha kivizsgálnak. Ja, semmiképpen se add fel, persze, sokszor elkeseredik és csalódik az ember, de van remény és lehetőségek! Főleg, ha még nem is voltál dokinál ez ügyben. Sok sikert kívánok!!
12/13 anonim válasza:
Én már öt éve próbálkozom és semmi, ősszre szeretnék elmenni inszeminálásra ha minden összejön. A hormonszint tesztemen minden tökéletes volt, de itt a környéken eszükbe sem jutott az orvosoknak h megnézzék h egyáltalán van e peteérésem, amikor rákérdeztem felháborodtak h nem én vagyok orvos. Nekünk még a pénz is beleszól mert majdnem 200 km- re van a legközelebbi klinika ami megcsinálja. Szóval hiába is sűrgetném a dolgot ha nincs pénz. teljesen belefáradtam már a sikertelen próbálkozásokba.
13/13 anonim válasza:
Nagynénéméknek kb. 1 év alatt sikerült összehozni a babát, tavaly született meg, és teljesen egészséges, nagyon aranyos, imádnivaló, ha tehetném, folyton vele lennék. NE ADD FEL, CSAK MOSOLYOGVA PRÓBÁLKOZZ TOVÁBB! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!