Nekem már soha nem lesz gyermekem?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban is megjött... :( ismét nem sikerült. Azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban megvisel a sikertelenség. Kezdek befordulni csak sírok. Mit tehetnék?2015. márc. 16. 17:34
1/13 anonim válasza:
Hát ezt semmiképp! Mióta próbálkoztok? Ha kiborulsz, csak még inkább hátráltatod a folyamatot. Orvossal beszélj, esetleg ha szükségesnek tartjátok, vizsgálatokat végeztessetek magatokon
2/13 anonim válasza:
Tégy bármit, csak ezt ne! Már csak azért se fog összejönni az a bébi, ha így állsz hozzá. Mióta próbálkoztok amúgy? Doki látott már titeket? Én a 6. hónapban törtem meg, feladtam, nem érdekelt, és lám, a 7. hónap, amikor nem időzítetten voltunk együtt, sikeres lett. Mihamarabbi babásodást Nektek!
3/13 monyk válasza:
Én is így érzem, de sztem ahhoz képest jól viselem, mert minden hónapban lelkes vagyok. 17. Hónapot taposom :(
4/13 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve próbálkozunk. Jövő hónapban már én is elmegyek az orvoshoz, mert már nem bírom... :(
2015. márc. 16. 18:59
5/13 anonim válasza:
Ne lihegd tul egy ev teljessen normalis probalkozni.
Az elso baba akar ket Evet is varathat mag ara.
Szedd a folsavat mozogj sportolj es turelem.
Gyermekaldas tehat nem rendelesre jon
6/13 anonim válasza:
18 hónapja nem jön nekünk. Most úgy vagyok vele, hogy nem is baj. Elkezdtem tornázni, vannak nyaralôs tervek, ahová nem fér bele egy terhesség(anyagiag). Na ezek után, meg hogy így állok hozzá, tuti ezért nem is fog sikerülni, mert nem érdemlem meg. Eddig nagyon kiakadtam mikor megjött. Most már csak nyugtàzom magamban minden menzeszkor, hogy igen én képtelen vagyok arra is, hogy anya legyek.Totál ellentmondásos érzéseim vannak. Csak attól félek, hogy át fog fordulni abba, hogy inkább nem is szeretném ezt az egészet. Idióta vagyok, mi?
7/13 anonim válasza:
2 ev se sok probalkozasra. Vezesd a hod, stb azzal le is kotod magad, es lehet, hogy az ovud is megallapitod pontosabban. Relax legyen, ne idegesseg... hamegtehetitek,menjetek el egy hetvegere valahova, kapcsoljatok ki teljesen.
8/13 anonim válasza:
Már 3éve nem sikerül ez alatt az idő alatt 3vetélést éltünk meg :(
9/13 anonim válasza:
Mi 16 hónapja próbálkozunk, de azt veszem magamon észre, hogy egyre kevésbé stresszel a dolog. Eleinte nagyon megviselt, most már úgy állok hozzá, hogy ha akar, majd jön a baba. Te se add fel, hamarosan összejön Nektek is!
10/13 anonim válasza:
Szedjél E vitamint és folsavat. Vegyél ovu tesztet, és a termékeny napokon próbálkozzatok. Nekünk így jött össze, pedig előtte több évig nem. Mindenesetre menj el nőgyógyászhoz, ő ultrahanggal is meg tudja nézni, van-e peteérésed, ill. hol tart a ciklusod éppen. Lehet, gyógyszert is ír, ami stimulálja a petefészket. Ne add fel, vagyunk jó páran, akiknek közel sem elsőre jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!