19 éves főiskolás fiú vagyok, és gyermekem lesz. Jelenleg 3. félévembe vagyok. Arról szeretnék érdeklődni hogy gyest, vagy gyed extrát fogunk kapni a párommal, ő nem dolgozik, illetve hogy miképp mennyi juttatást fogunk kapni havonta?
Figyelt kérdés
Mit érdemes elintéznem hogy a lehető legtöbb pénz kapjuk havonta?? Előre is köszönöm2014. szept. 22. 19:55
1/17 anonim válasza:
Mivel a kisasszony még nem dolgozott egy percet se, így hál istennek Gyed nem jár neki. Gyes-t meg családit kap azt osszátok be :D
Már ne is haragudj, de máris azon jár az eszed, hogy mennyit fogsz a gyerek után kapni?
2/17 anonim válasza:
Persze, hogy ezen "jár az esze!"
Neked is kell az asztalra étel, nem???
3/17 anonim válasza:
Mivel a parod nem dolgozik, így csak GYES-re + családi pótlékra lesz jogosult, a kettő együtt összesen kb. 37 ezer Ft.
4/17 anonim válasza:
Gyes, 26000 korul csaladi 12000 korul es egyszeri anyasagi tamogatas a szules utan ha van 4 orvosi pecset 64000 korul
5/17 anonim válasza:
Ha a párod vagy te nappalin tanul, akkor fel tudjátok venni a diplomás gyedet. Másik variáció, hogy nappali suli után dolgozatok 185napot, akkor is jár gyed. Ha nem dolgozatok és nem is nappalin tanultok, akkor csak gyes jár.
6/17 anonim válasza:
A barátnőd is tanul egyetemen vagy csak te?
7/17 anonim válasza:
"Persze, hogy ezen "jár az esze!"
Neked is kell az asztalra étel, nem???"
Persze de tudod előszór ól,majd disznó nem disznóhoz ól segélyből.
8/17 anonim válasza:
gyedet ha te dolgoztál iskola mellet akkor te kaphatsz de ezt az oeptöl kérdezd meg igényelheted,
9/17 anonim válasza:
Az apa is igényleheti a diplomás gyed-et abban az esetben ha az anya nem jogosult rá.
10/17 A kérdező kommentje:
Nappali tagozaton vagyok , én nekem illetve a páromnak se volt még munkaviszonya. Ez alapján amit a kedves elöttem kommentelő írt jogosult vagyok a diplomás gyed re
Vagy rosszul értelmeztem??
2014. szept. 23. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!