Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, hogyan oldottátok...

Lombikosok, hogyan oldottátok meg a munkahelyi hiányzást?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ujra én, lenyugodva. szóval. kérdező, tényleg nem tudom mit csináljunk, együtt vagyunk a pácban, de valamit ki kell találnunk. tiszta gáz igy elmenni interjúzni. hogy én ezt hogy oldom meg? hazudni kell, nincs mese. lázas beteg lettél, nyomod az ágyat, ki sem tudsz szállni. másnap irsz egy sms-t, tüdőgyuszid van, ne is számitsanak rád két hétig. két hét múlva, sajnos szövődmények lettek, úgyhogy még pihennél. ha pozitiv a teszted két hét múlva, akkor visszamész, és lapitasz. ha ki akarnának rúgni, akkor előkapod a reprodukciós igazolásod, és megfenyegeted őket, ha ki mernek rúgni, perelni fogsz. Ha negativ a teszt, akkor imádkozol az istenhez, hogy elhiggyék súlyos tüdőgyulladásod volt, és szépen elfelejtik az egészet. ennyi.
2015. márc. 13. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
nekem még van időm gondolkodni addig, amig kiderül hogy egyáltalán engem vesznek-e fel. szinészkedni meg jól tudok, az interjún simán túl leszek. ami utána jön, az lesz a neheze.
2015. márc. 13. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:

de egyébként mit tehetnek akkor amikor bejelented, hogy hova mész? ahhoz nincs közük hogy eddig miért nem szóltál, nem vagy köteles beszámolni a magánéletedről. akkor mit tehetnek? van itt egy hr-es? kirúghat abban a szent minutumban, amikor közlöd hogy hova szándékozol menni? de már benne vagy? mert akkor hogy legyen az hogy te szóltál, korrekt voltál, mert csak akkor nem rúghat ki? mikor kell szólni? csaknem akkor amikor elkezd az ember gyereket tervezni (cinikusan mondtam ezt)

másik kérdésem, hogy teljességgel kizárt, hogy az ember kifogjon egy olyan megértő munkáltatót, akinek az interjún el lehet mondani, hogy miben vagy? hogy gyorsan lezajlik az egész, két hét, addig jelentsen be, addig amig ott vagy becsülettel elvégzed a munkát, aztán elmész szülni, majd talál másik valakit a helyedre. Miért olyan nehéz ügy ez nekik? mit nem birnak ki pár hiányzáson, meg egy munkaerő pótoláson? lézezhet még normális felfogású munkáltató ebben az orszában? vagy mindenki kapzsi, és önző?

2015. márc. 13. 23:08
 14/18 A kérdező kommentje:
sajnos nem olyan a munkaköröm,hogy bármikor hirtelen leakasztanak helyettem egy helyettesítőt. én úgy gondolom,hogyha a munkáltató nem akar megértő lenni akkor bármikor generálhat vmi mondvacsinált indokot a kirúgásra...és igen, akkor még nem is vettük számításba,hogy mi van ha nem sikerül elsőre? plussz én szeretnék addig dolgozni kismamaként is amíg csak lehet,mert nem mindegy,hogy teljes fizut kapok addig vagy nem
2015. márc. 16. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:

igen, teljesen megértelek, és egyetértek. de a válaszom sajnos az, hogy nem tudom! nem tudom hogy kéne ezt jól csinálni. Két hétre elmész betegre, nem kell megmondani hogy hova mész. beülti után ha jól tudom 5 nap kötelező fekvés, de nem kell kötelezően végig otthon lenni a két hetet, csak hajolni nem szabad. azért jó ha nem mondod meg hogy hova mész, mert ha netán nem sikerülne, akkor ugye tovább kellene ott dolgozni. nehéz lehet nagyon.

Én holnap megyek az interjúra. meglátjuk mi lesz!

2015. márc. 16. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:

áá nézd, mit találtam!!! ez egy jó hir most nekünk, legalább ennyivel is könnyebb a helyzet!

[link]

2015. márc. 16. 19:41
 17/18 A kérdező kommentje:
na,mi volt az állás interjún?
2015. márc. 17. 12:59
 18/18 anonim ***** válasza:

aranyos vagy hogy gondoltál rám :))) hát... nem úsztam meg... Felvettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

úgyhogy mostantól együtt parázhatunk! :) ha gondolod irj üzit, és felvesszük a kapcsolatot, mit hazudjunk a továbbiakban :)

2015. márc. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!