Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, ha a tsh-m kicsit...

Lombikosok, ha a tsh-m kicsit magas ettől még elkezzdik a lombikot? Vagy érdemes így belevágni?

Figyelt kérdés
egy hónapja elkezzdtem inni a gyurá bácsi babaváró teáját.A tsh-m tavaly 1-2 között volt mindig.Na mióta iszom most januárban 2,9miu/l volt,erre az orvosom azt mondta h ismételjem meg mert kicsit magas.Na erre kijött 3,45-s miu/l tsh.
2015. febr. 24. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kéne lombik előtt ilyenekkel bekavarni.
2015. febr. 24. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell otthon barkácsolni, kísérletezgetni a saját kontódra?

Hagyjátok már ezeket a csodateákat, ha egyszer orvoshoz fordultatok, akkor csak azt szabad tenni, amit az orvos mond, előír.

2015. febr. 25. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyuri bácsi babaváró teája helyett inkább gyógyszert kellene rá szedned, ha magas az érték.

Nem tudom, mi a protokoll, de több értelme van akkor belevágni, ha minden értéked jó.

2015. febr. 25. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Majdnem 4es tsh-val nem sok értelme van.

Amúgy én sem értem, a Letrox levitte volna 1-2 hét alatt, ahelyett, hogy teát ittál....

Te tudod, de ez a tsh nagyon magas a lombikhoz, 1 körül, de inkább alatt szeretik, akkor van értelme.

2015. febr. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!