Ilyen eredménnyel kevés lehet a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Lombikra kell mennünk, mindkettőnkkel van probléma. Nekem az inzulinszinten kellene javítani, kb. 3 havonta jön meg, arra emlékszem hogy a 120 perces inzulin 68 volt. 2 hónapja kezdtem el szedni 1000mg Merckformint. Még nem jött meg. Nem lehet hogy magasabb dőzisban kellene szedni a gyógyszert, Megyek majd dokihoz, csak kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.2015. márc. 5. 19:07
1/4 anonim válasza:
Amíg nem jössz rendbe ne kezdjetek lombikot. Ir diétát mióta és mennyire szigorúan tartod?
2/4 anonim válasza:
Az enyém 120 volt és szintén 1000-et szedtem. Én kaptam progeszteron krémet is, de nem orvostól. Volt rendszeres havim, ovum is, a krémmel első hónapban összejött.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2 hónapja diétázom, mozogni csak gyógytorna meg max úszás megy most gerincsérv miatt, de így is fogytam kb 4 kg-t. De miért nem jön meg? Amíg nem rendeződik a dolgom természetesen nem fogunk hozzá. Tapasztalataitok vannak esetleg a lombikról vagy az IR-ről?
2015. márc. 6. 11:44
4/4 anonim válasza:
A 3as kezelés általában 3-12 hónap alatt rak rendbe ha szigorúan tartod. Mivel most nem tudsz sportolni ne vàrj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!