Kedves Lombikos lányok! Melyik meddőségi központ- intézet szerintetek a legjobb Magyarországon?

Figyelt kérdés
Volt már 4 sikertelen IVF-em, sajnos már csak egy próbálkozás maradt hátra az OEP támogatottból. Szeretném ha az utolsó próbálkozás sikerülne, viszont a mostani orvosommal nem igazán vagyok megelégedve, direkt nem írok nevet és intézetet, hogy ne befolyásoljalak Titeket! Szeretném megtudni, hogy kinek melyik volt a legjobb orvos,illetve intézet, ahol sikerült a lombik, illetve miért ajánljátok vagy nem ajánljátok az adott intézményt/orvost. Bárhol lehet itthon a meddőségi klinika, én már elmegyek bárhova is. Még annyit, hogy 34 évesek vagyunk mindketten a párommal, nálam van a gond -endometriosis- nála minden rendben. Illetve korai petefészek kimerülésem is van, ( AMH: 0.3 ) kevés stimulálható petesejttel. Köszönöm a válaszokat!!!
2015. márc. 4. 17:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De jó Neked :-) 14 petesejt? Mit nem adnék a feléért is! Nekem alig van tartalékkapacitásom. 100 (!!!!!) ampulla Menopur ment be a stimuláció alatt, meg 2 db patronos Gonal-f és 7 db Cetrotide, 7 tüszőm lett, abból 3 db-ban volt csak petesejt. El vagyunk nagyon keseredve. Elvileg spontán is sikerülhetne, mert átjárható vagyok, de nincs peteérésem és 0.3-as amh-val szinte lehetetlen. Most is fáj már a hasam, meg fog jönni sajna. Az információkat köszönöm, utánanézek dr. Sztamonának is. Pestiek vagyunk úgyis. Mindenkinek ment a zöld kéz :-)
2015. márc. 8. 07:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Elsőre sikerült :) ET+13 nap 201 HCH és a progi is 100 felett :) Ez elég jó referencia szerintem :)
2015. márc. 13. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
A Mens Mentis most szűnt meg, és nem is hallottam nagyon jókat róla. Amit nekem ajánlottak és nem csalódtam, az a Reprosys Termékenységi Központ. Sajnos nekem egy gyulladás miatt el kellett távolítani a petevezetőimet, ezért csak a lombik jöhetett szóba. A Reprosys-nál egyből tudtam, hogy jó helyen járok, nagyon kedvesek voltak, és tudom, hogy szakmailag is az egyik legjobbak. Elsőre teherbe estem. Árak alapján is ők a a legjobban, már ha az ember nem akar éveket várni egy babára, amire nekünk nem volt időnk (38 éves vagyok).
2017. máj. 23. 13:42
 14/15 anonim válasza:

A Reprosyst én is csak ajánlani tudom. 5 éve várunk babára, és most úgy néz ki, hogy sikerült.

Túl vagyunk 2 inszemen, 5 lombikon, egy vagyont elköltöttünk, hogy babánk lehessen. A Reprosyst itt olvastam a neten, többen ajánlották, és már régóta ért bennem, hogy orvost kellene váltanom. Nálam is endometriózis volt a probléma.

2017. szept. 18. 11:18
 15/15 anonim válasza:
A Reprosys-ra adok még egy szavazatot. Többet megjártam, a korábbi stimulációk során csak 3-4 petesejt lett (39 vagyok), itt 12!!! 2-t ültettek vissza. Most 8 hetes vagyok, 2 szívhang van.:)
2017. nov. 10. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!