Kedves Lombikos lányok! Melyik meddőségi központ- intézet szerintetek a legjobb Magyarországon?
Azt, h melyik a legjobb, nem tudnám megmondani. Debrecenben voltunk Bodnár Béla dokinál, elsőre sikerült. Nagyon alapos, mindenre kiterjed a figyelme és kedves is.
Pl. nekem progeszteronpótlásnak írt fel tablettát, hüvelygélt és injekciót is, h biztosan legyen olyan, ami felszívódik. Itt meg olvastam, h mások max. egy Crinone gélt kaptak.
1. vagyok
Soha többet nem nyújtok érdemben segítséget senkinek. Normális hangnemű, hasznos választ adtam, de elment a kedvem a lepontozgatások miatt.
Mondjátok már meg, az én válaszomban mégis mi nem volt hasznos? Egyszerűen elmondtam, amire a kérdező kíváncsi volt, nem tehetek róla, de mi akkor is Debrecenbe jártunk, akkor is Bodnár Bélához és bocsánatot kérek mindenkitől, aki netán megsértettem azzal, h elsőre sikerült.
Én nem intézetet, orvost választottam, akiről csak jókat hallottam: Krizsa dr-t a bp-i Kaáliban.
2,5 évesek a Krizsa "babáim"
Újra az 1-es
Első baba, majd júliusban fogok szülni.
Szia!
Mi anno a Forgácsban kezdtük,megbántuk!
Most a Kaáli intézetbe járunk Dr.Szmatona Gáborhoz! Mindenkinek gyereket csinál, és ott segít ahol tud! Hidd el, ha gyereket akarsz akkor hozzá menj!
Első lombik,14 petesejtet szivtak le 12 megtermékenyült,7 ment a fagyóba és 1-et kaptunk vissza. Csütörtökön kiderül itt van e.
Tehát 5 csillag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!