Akiknek volt olyan, hogy 1-1 hónapra kimaradt a menzesze, mitől volt?
Figyelt kérdés
December 31-én volt utoljára meg a menzeszem. Azon a héten mikor meg kellett volna jönnie végig "mindjárt megjön" érzésem volt. Most pedig annyi , hogy 1 hete fájnak a melleim. Baba sajnos nincs a késésben mert a teszt negatív. 😔Még 3 hétig külföldön vagyok, tehát szándékomban áll orvoshoz menni.2015. febr. 26. 20:58
1/3 anonim válasza:
amikor nekem pár hónapokra kimaradt, mindig hugyuti fertőés állt a háttérben
2/3 anonim válasza:
Nekem egyszer költözés, egyszer külföldi munka miatt őrült meg a rendszer. Szóval a környezetváltozás
3/3 anonim válasza:
Nekem meg eletemben nem kesett par napnal tobb csak mikor valoban terhes voltam, most viszont janurban 3 hetet kesett. Kiderult h petefeszek cisztam van. Nagyon halvany tesztet csinaltam is. Viszont uh-n megallapitottak h baba nincs viszont egy 5x5 cm-es cisztam az van. Nekem ettol kesett ennyit. Erdemes orvoshoz menni. De gondolom fogsz is ha lehetoseged van ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!