Kimaradt duphaston? Inszem utáni 12. napon vagyok,3x1 duphastont kell bevennem. Nem tudom, hogy a mai második szemet bevettem-e.
Figyelt kérdés
Akárhogy gondolkodom, nem tudom kiszámolni, hogy hiányzik-e már a levélből. Bevegyem, vagy inkább várjak az esti adagig? Nem tudom, hogy a kimaradt, vagy az esetleges dupla adag a nagyobb baj.2014. aug. 18. 16:03
1/8 anonim válasza:
Nyugodj meg és próbáld meg még egyszer kiszámolni. Ha nem emlékszel mikor kezdted, akkor szedd elő a papírokat, amiket az inszemináció után kaptál. Nekem arra ráírták, hogy mikor kell kezdeni. Abból kiindulva elvileg ki tudod számolni.
2/8 anonim válasza:
Jártam már így és arra jutottam, hogy az esetleges dupla adag árt kevésbé.
Azóta pedig ráírom a levélre egyenként alkoholos filccel. :) Ma pl: 18/1, 18/2 stb.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos egy korábbi sikertelen inszemből megmaradt fél levéllel kezdtem (amiből nem tudom, hány hiányzott.)
Az alkoholos filc jó ötlet, be is vetem.
Köszi
2014. aug. 18. 16:49
4/8 anonim válasza:
Abszolút nem fog ártani a + egy szem, nyugodj meg! És jelölj! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Végülis bevettem. Csak az jutott eszembe, hogy ha ez mégis dupla gyógyszer volt, az ezt követő rendes adagot nem érzékeli-e úgy a szervezetek, mintha progeszteronszint esés lenne? Remélem, csak túlaggódom.
2014. aug. 18. 18:56
7/8 anonim válasza:
Nem baj, inkább több legyen, mint kevesebb. Én nem inszemeztem, de amikor terhes lettem a dokim azonnal napi 3x2 Duphastont és 3x2 Utrogestant írt fel, és rendben vagyok. Szóval ne aggódj, nem lesz gond! Drukk!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2014. aug. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!