Laparoszkóp műtétem volt lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Nincsenek varrataim csak összehúzó tapaszok azoknak meddig kell rajta lenne a sebeke?
Hogy oldottátok meg a zuhanyzást hogy ne érje víz?
az normális hogy ha felállok a hasamban vagy a beleimnél olyan érzés mintha levegő szorult volna oda és bugyog?
Ti tudtatok oldalt aludni?
A jobb oldalt már sikerült de a bal az nem megy mert a jobb oldalon a medencecsontomnál nagyon beveszít. Ez normális?
Bocs hogy kicsit hosszú lettem!
Köszönöm a segítséget!!!!
2015. febr. 26. 12:35
1/3 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt :)
Házimunkát mikor kezdtétek le?
Nem túl komolyra gondolok csak egy mosás berakása, vasalás, főzés meg hasonlók.
Emelni mennyit emeltetek?
Hogy hajoltatok le ha leejtettek valamit?
Még egyszer bocsi de még nem volt semmilyen műtétem és nem tudom hogy hogy mennek a dolgok :)
2015. febr. 26. 12:41
2/3 anonim válasza:
Hú, hát nekem 1-1 varrattal volt összevarrva. Hétfőn volt a műtét, pénteken már ki is szedték a varratokat. A buborékok normálisak. Minél többet mozogsz, sétálsz annál hamarabb el múlik. Én 3. napon már főztem, takarítottam. Az alvással nem volt bajom, csak a felkeléssel. A zuhanyzás nagyon macerás, majdnem csak mosakodni lehet tőle.Úgy emlékszem, hogy emelni csak 1,5-2 hét után szabad.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy írtál! :) Akkor már nagy bajt nem csinálok ha elmosogatok :)
2015. febr. 27. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!