Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Befolyásolja a peteérést a...

Befolyásolja a peteérést a 15. ciklusnaptól szedett Duphaston, ha a peteérés elvileg a 18. napon van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több, mint 3 éve próbálkozunk a babával, de eddig semmi. Férjem is volt andrológiai vizsgálaton, egy kis bacilust leszámítva minden rendben. Nekem már volt egy vetélésem 8 éve (még az előző páromtól). Most volt januárban egy laparoskopia-hysteroskopia műtétem, ami után azt mondta a dokim, hogy úgy néz ki, a ciklus 2. felével vannak problémák és Duphastont írt fel. A 15. naptól kell szednem napi kettőt 10 napon át 3 hónapon keresztül. De mi van abban az esetben, ha nekem a hőgörbém és az ovu tesztek szerint is a 18. napon van a peteérésem? Ez nem akadályozza meg, hogy megrepedjen a tüszőm? És ha mégis sikerül teherbe esnem, akkor nem lesz gond, ha abba hagyom a szedést a 25. napon? Köszönöm szépen a segítséget!

2015. febr. 17. 10:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, így lesz.:)
2015. febr. 18. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát neked kellene egy jó orvos olyan akiben megbízol annyira ha kérdésed van ne itt keljen feltenni a kérdésed, hanem azzal az orvossal tudj konzultálni aki kezel. sok sikert és kitartást az orvos kereséshez. Mondjuk én magán dokihoz járok, de én benne bízok meg, mindig telefonon is elérhetem.
2015. febr. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!