PCOS-em van. Clostit szedek, most kezdtem el a negyedik hónapot. Ha a clostitól van peteérés, akkor megjön, ha nem történt tüszőrepedés, akkor csak újabb gyógyszerrel lehet meghozni a menstruációt? (pl. : duphaston)
Ha a Closty nem elég, jönnek az erősebb peteérlelő szerek, injekciók.
Én is PCO-s vagyok. Nekem Ezek nem voltag elegek (ezt jól megfogalmaztam..) Diétával leadtam 6 kilót. (66-ról), viszonylag helyreállt a cukrom, így lett babuci.
Ne izgulj, nagyon sok lehetőség áll még előtted.
Sok sikert!
Szia! Én is PCOS vagyok!
Ha már a clostilbegit előtt már voltál kezelve akkor semmi értelme tovább próbálkozni ezzel a módszerrel, mert nem jársz sikerrel. Tudnod kell, hogy milyen mértékű a PCOS-d, mert ha nem súlyos akkor próbálj meg felkeresni egy endokrinológust aki segíthet, ha pedig ez sem segít akkor sajnos marad a meddőségi centrum valamelyike.Nekem elég súlyos a PCOS-m és nagy adag D-vitamin szedése mellett (és nem hormonok) normálisan, ciklusosan megjön a menstruációm, persze ez mellett járunk meddőségi centrumba is, mert a petesejtet muszáj stimulálni, hogy megfelelő nagyságú legyen és persze alkalmas is a megtermékenyülésre, ugyan is a PCOS ezt stimuláció nélkül lehetetlenné teszi. Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat. Hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz, aztán meg a belgyógyászarta. A háziorvosom azt mondta, hogy biztosan nincs baj a cukrommal. Fogyni kellene, mert nagyon túlsúlyos vagyok, de nem csak hasra híztam. Nekem műtétet még nem említett a doki, csak azt, hogy kaphatok majd más kezelést is. Csak azt nem tudom, hogy mit még.
Még egyszer köszönöm a segítőkész és gyors válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!