Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-em van. Clostit szedek,...

PCOS-em van. Clostit szedek, most kezdtem el a negyedik hónapot. Ha a clostitól van peteérés, akkor megjön, ha nem történt tüszőrepedés, akkor csak újabb gyógyszerrel lehet meghozni a menstruációt? (pl. : duphaston)

Figyelt kérdés
Az első hónapnál nem történt semmi,aztán megjött, de előtte egy héttel már barnázgatás volt, most pedig egy nappal előtte. Lehet, hogy egyre erősödik a closti hatása? Mi történik, ha a 6. hónapig nem fogan meg a babánk? Hogyan tovább? Esteleg segíthetnek a homeopátiás szerek? Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. nov. 4. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Closty nem elég, jönnek az erősebb peteérlelő szerek, injekciók.

Én is PCO-s vagyok. Nekem Ezek nem voltag elegek (ezt jól megfogalmaztam..) Diétával leadtam 6 kilót. (66-ról), viszonylag helyreállt a cukrom, így lett babuci.

Ne izgulj, nagyon sok lehetőség áll még előtted.

Sok sikert!

2008. nov. 4. 21:01
 2/5 anonim válasza:

Szia! Én is PCOS vagyok!

Ha már a clostilbegit előtt már voltál kezelve akkor semmi értelme tovább próbálkozni ezzel a módszerrel, mert nem jársz sikerrel. Tudnod kell, hogy milyen mértékű a PCOS-d, mert ha nem súlyos akkor próbálj meg felkeresni egy endokrinológust aki segíthet, ha pedig ez sem segít akkor sajnos marad a meddőségi centrum valamelyike.Nekem elég súlyos a PCOS-m és nagy adag D-vitamin szedése mellett (és nem hormonok) normálisan, ciklusosan megjön a menstruációm, persze ez mellett járunk meddőségi centrumba is, mert a petesejtet muszáj stimulálni, hogy megfelelő nagyságú legyen és persze alkalmas is a megtermékenyülésre, ugyan is a PCOS ezt stimuláció nélkül lehetetlenné teszi. Sok sikert!

2008. nov. 5. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Látogasd meg a pcos.hu-t
2008. nov. 5. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
szia én is pcos vagyok. nekem sincs menszim, csak gyógyszeres megindításra. proverát kaptam. nekem azt mondta az orvos, ha 3 hónapon belül nem sikerülne a babó, akkor laparaszkópos műtétre lesz szükség. nekem nem kellett metformint szedni, mert az inzulinszintem okés volt. . clostit szedtem, cickafark teát ittam, és lehet hogy nem használ sdemmit, de kipróbáltam a bioptron lámpát a megnyugvásom kedvéért. és most várok mi történik.sok sikert!
2008. nov. 5. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz, aztán meg a belgyógyászarta. A háziorvosom azt mondta, hogy biztosan nincs baj a cukrommal. Fogyni kellene, mert nagyon túlsúlyos vagyok, de nem csak hasra híztam. Nekem műtétet még nem említett a doki, csak azt, hogy kaphatok majd más kezelést is. Csak azt nem tudom, hogy mit még.

Még egyszer köszönöm a segítőkész és gyors válaszokat.

2008. nov. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!