Peteérés utáni 10. napon a vérvétel kimutatja már a terhességet? Mikor van a legkorábbi időpont, amikor megjelenik a hcg a vérben?
Én amikor HCG-n voltam, akkor később kellett menni! Ha 31 naposak a ciklusaid, akkor az 31-14= 17 (akkor van kb. a tüszőrepid), és 17+10= 27. napon kellene szerintem először menned. Én is valahogy így voltam, kb. 4 nappal a nemvárt előtt. 13 volt a HCG-m, nagyon örültem is neki, aztán nem lett belőle terhesség. Azóta kapok én is Utrogestant...
Ez az első HCG-d? Volt már? Ezt mikor ismétlik? 2 nap múlva szokták, és ha nő a HCG, akkor baba! Írj, izgulok!!! Szorítok!!!
Nekem most lesz csak ovum pár nap múlva. A méhpempőt ismerem, szedtem is egy hónapig, aztán közbejöttek dolgok, így most nem szedem. Talán ősszel, bár remélem addigra kismama leszek!
Ismételték a HCG-t? Mi van azóta veled?
Az előző vetéléseket jobban nem vizsgálták? Hormonvérvételed nem volt (ciklus meghatározott napjain, 6 hormont néznek általában)? Terheléses vércukor vizsgálat? D vitami szint vizsgálat? Ezek mind lehetnek okai azon felül hogy a természet nem találta egészségesnek esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!