Lehet hogy terhes vagyok?
17éves vagyok.
01.20án a párommal ki szakadt az óvszer de aznap meg volt vagyis az volt az utólsó nap a ciklúsomba amikor meg volt. De attol félek terhes vagyok. 02.14kell hogy meg jöjjön a mestualciom és ha 02.20ig nem jön meg akkor csinálok terhességi tesztet. (Pont akkor lesz egy hónapos a terhesség) ha terhes vagyok hogyan tovább? Hogy mondjam el az ányámnak? Meg tartaní sajnos nem tudom mert szerintem nagy felelősség és nem akarom hogy a szüleim fizzesék az én hibámat. A sulit se akarom ott hagyni mert nagyon fonos nekem a tanúlas. Vannak céljaim meg a baratom minden féle képpen azt akarja hogy vettesem el, mert még fiatalok vagyunk a gyerekhez. (3éva vagyunk együtt egyébként) az abortuszról meg nem akarok hallani..nekem az egyáltalán nem humánus hogy meg hal a baba..szóval kétségbe esett vagyok és remelem hogy nem vagyok terhes. Egyébként az abortusz hány hetes korig lehetséges?és ha terhes vagyok hogy mondjam el?
Hova izgulsz még? Hol van még 20-a???
Egyébként a terhesség korát az utolsó menstruáció ELSŐ napjától számítják.
Kiskorúnál a terhesség 16. hetéig szakítható meg, de az ügyintézést jóval előbb kell elkezdeni.
Rendszeresek a ciklusaid? Mikor volt az utolsó menstruációd 1. napja?
Egyébként a te esetedben nagyon kicsi az esély terhességre.
Ha február 14-re várod a következő vérzésedet, akkor kb. előtte 2 héttel volt ovulációd, ami január 31.
Nem bántásból, de nézd át egy kicsit a biológiát, ismerd meg a tested működését, és akkor a jövőben egy csomó stressztől, felesleges idegeskedéstől megkímélheted magadat.
Ha jol sejtem nem szedsz gyogyszert, akkor esemenyit nyugodtan vehettel volna. De nem hiszem en sem, hogy terhes vagy, de elofordulhat, semmi nem lehetetlen.
Egyenlore vard meg, mig tudsz biztosat mondani, ha teszt is pozitiv lesz es nogyogy. is megallapitja a terhesseget, akkor allj anyad ele. De minnel elobb, mert ha mondjuk az ab. mellet dontesz az csak a 12.hetig lehetseges.
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Szerintem nem vagy terhes.
17 éves vagy, 3 éve vagytok együtt, miért nem szedsz fogamzásgátlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!