Brigitta1 kérdése:
Kimutatja a teszt 2-3 nap késés után? A párommal 5 hónapja próbálkozunk. Ez idő alatt volt hogy 2 X 33 napra jött meg,31,30,29 ez hónapról hónapról csökkent. Az utóbbi két hónapot nézve, késik.
Figyelt kérdés
A melleim kegyetlenül fáj, elsőre a bal mellemben megjelent egy göcs oldal, most már kezdem érezni a jobba is. Semmi jele nincs annak, hogy megjönne. Nem fáj a hasam, néha szúró fájdalmat érzek, főleg ha wc-re kell menni. Terhességi tesztet csináltam és az negatív. Kimutatta volna a teszt ha terhes lennék? Vagy hamar csináltam?2015. jan. 15. 16:31
1/3 anonim válasza:
Nekem kimutatta, de lehet hogy neked még korai volt. Én elmennék nőgyógyászhoz 1 hét múlva, most még úgysem mutatna ki semmit. Addig ha teheted kétnaponta tesztelj.
2/3 A kérdező kommentje:
Megjelent a barna folyás.
Nagyon nyugtalan vagyok az egész miatt... Szeretnék elmenni orvoshoz hogy csináljon valami vizsgálatot,hogy tudjam mi a helyzet, úgy az egész miatt. Ismerősök mondták, hogy majd 1 év után érdemes menni.
Ha most nem jött volna össze, csinálnak valami vizsgálatot?
2015. jan. 15. 16:57
3/3 A kérdező kommentje:
Mit jelent, ha alma méretű göcs van a mellben + barna folyás + menz. kesik + negati lett a teszt. Valami baj lehet? Forduljak orvoshoz?
2015. jan. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!