Clostilbegyt. Velem tartasz? Adsz tanácsot? Írsz véleményt?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve próbálkozunk a párommal.Nem jött a baba, így tavaly (2014) decemberben nekiálltunk keresni az okokat. Hormonvizsgálatom után kiderült, magas a prolaktin szintem. Kaptam Bromocriptin-t, amitől nagyon rosszul lettem, nem is tudtam szedni. Ma kaptam helyette Clostilbegyt-et. 3 hónapig kell szednem, közben a páromnak is mennie kell vizsgálatra. Ha nála minden rendben,és a gyógyszer szedése alatt sem lesz baba, jön az átjárhatósági vizsgálat. Szeretném, ha első sorban olyanok írnának, akik most kezdik szedni,de természetesen minden véleményre, tanácsra kíváncsi vagyok! :)2015. jan. 26. 18:05
31/46 anonim válasza:
1 éve próbálkozunk és most van az első Clsotis hónapom. Előtte voltam 21. napi vérvételen ahol a progim 20,4 volt ezért lett felírva.De progi pótlót nem kapok házzá és ezt nem értem miért bár lehet h még az első hónapban nem szoktak adni. Amúgy vasárnap akarok tesztelni majd megírom h mi lett, az 2 nappal a nem várt előtt van, de már olyan kíváncsi vagyok.Amúgy nem vettem észre h lenne jele beágyazódásnak hát majd kiderül.
32/46 anonim válasza:
Én sem éreztem sem peteérésre, sem beágyazódásra utaló jelet. Talán csak annyit, hogy ezeken a napokon kicsit szurkált a hasam. De lehet, hogy nem attól. Most, 1 nappal a nem várt előtt sem érzek semmit. Többen mondták már, hogy ilyenkor már pl. nem tudták meginni a kávét, meg voltak apró jelek. Hát nekem semmi. Szóval nem reménykedek. Mivel nekem mindig pontos, szerintem holnap megjön.
33/46 anonim válasza:
Majd írd meg h mi lett! Én is így vagyok vele mivel nem érzek semmit úgy gondolom h nem sikerült. Én is úgy hallottam h a beágyazódás után már érzékeny a mellük meg stb. hát én semmit nem érzek. Bár az én mellem soha nem jelzi a mensit sem és hallottam olyanról is h másnak azt is szokta. De szerintem azért sok olyan ember van aki nem érzi meg a beágyazódást és mégis sikerült a baba. Mivel én is mindig azt mondom h biztos nem sikerült ezért mindenki azt mondja nekem h bevonzom a negatívat. Hát nem tudom h tényleg be lehet e az ilyet vonzani?
34/46 anonim válasza:
Nem tudom... De miután évek óta minden hónapban sírva jössz ki a WC-ről, ember legyen a talpán, aki tud pozitívan gondolkodni. Ma NEM kellene megjönnie, reggel 6-kor már attól sírógörcsöt kaptam, hogy 2 tized fokot esett a hőm. Nekem általában reggel jön meg, hát ma még nincs, de szerintem a gyógyszer meg az injekciók hatására csak késik. Mert már egész éjjel azt éreztem, hogy megjön, meg most is ilyen érzésem van. Szóval tuti nem lesz most sem baba. Kivagyok...
35/46 anonim válasza:
Tudom h nehéz én is ugyanígy vagyok vele, és nekem is mindig azt mondják h gondolkodjak pozitívabban előbb-utóbb ugyis lesz baba. De hát olyan nehéz kivárni, mindig egy egész hónap és csak megy az idő és semmi...
Na de kitartás! Drukkolok h ne jöjjön meg! Én hétfőre nem várom, gondoltam csinálok egy tesztet vasárnap, de én is nagyon félek!
36/46 anonim válasza:
Ennyi! Megjött! Minden hiábavaló volt :-(
37/46 anonim válasza:
Sajnálom, de hát nincs más jövő hónapban újra kell próbálkozni!Nekem is mindig ezt mondják, de én is mindig nagyon elkenődök!Én is nagyon félek már én hétfőre nem várom!
38/46 anonim válasza:
Remélem neked sikerült. Én most nagyon magam alatt vagyok.
39/46 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Veled mi a helyzet?
40/46 anonim válasza:
Nekem ma pozitív lett a tesztem!!!:):)
El sem hiszem annyira örülök! Holnap megyek a dokihoz h írjon fel progipótlót! Remélem nem lesz semmi baj belőle h alacsony volt a progeszteronom és remélem most elég pótolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!