Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt. Velem tartasz?...

Clostilbegyt. Velem tartasz? Adsz tanácsot? Írsz véleményt?

Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve próbálkozunk a párommal.Nem jött a baba, így tavaly (2014) decemberben nekiálltunk keresni az okokat. Hormonvizsgálatom után kiderült, magas a prolaktin szintem. Kaptam Bromocriptin-t, amitől nagyon rosszul lettem, nem is tudtam szedni. Ma kaptam helyette Clostilbegyt-et. 3 hónapig kell szednem, közben a páromnak is mennie kell vizsgálatra. Ha nála minden rendben,és a gyógyszer szedése alatt sem lesz baba, jön az átjárhatósági vizsgálat. Szeretném, ha első sorban olyanok írnának, akik most kezdik szedni,de természetesen minden véleményre, tanácsra kíváncsi vagyok! :)

2015. jan. 26. 18:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
1 éve próbálkozunk és most van az első Clsotis hónapom. Előtte voltam 21. napi vérvételen ahol a progim 20,4 volt ezért lett felírva.De progi pótlót nem kapok házzá és ezt nem értem miért bár lehet h még az első hónapban nem szoktak adni. Amúgy vasárnap akarok tesztelni majd megírom h mi lett, az 2 nappal a nem várt előtt van, de már olyan kíváncsi vagyok.Amúgy nem vettem észre h lenne jele beágyazódásnak hát majd kiderül.
2015. márc. 11. 09:43
 32/46 anonim válasza:
Én sem éreztem sem peteérésre, sem beágyazódásra utaló jelet. Talán csak annyit, hogy ezeken a napokon kicsit szurkált a hasam. De lehet, hogy nem attól. Most, 1 nappal a nem várt előtt sem érzek semmit. Többen mondták már, hogy ilyenkor már pl. nem tudták meginni a kávét, meg voltak apró jelek. Hát nekem semmi. Szóval nem reménykedek. Mivel nekem mindig pontos, szerintem holnap megjön.
2015. márc. 11. 16:45
 33/46 anonim válasza:
Majd írd meg h mi lett! Én is így vagyok vele mivel nem érzek semmit úgy gondolom h nem sikerült. Én is úgy hallottam h a beágyazódás után már érzékeny a mellük meg stb. hát én semmit nem érzek. Bár az én mellem soha nem jelzi a mensit sem és hallottam olyanról is h másnak azt is szokta. De szerintem azért sok olyan ember van aki nem érzi meg a beágyazódást és mégis sikerült a baba. Mivel én is mindig azt mondom h biztos nem sikerült ezért mindenki azt mondja nekem h bevonzom a negatívat. Hát nem tudom h tényleg be lehet e az ilyet vonzani?
2015. márc. 12. 07:41
 34/46 anonim válasza:
Nem tudom... De miután évek óta minden hónapban sírva jössz ki a WC-ről, ember legyen a talpán, aki tud pozitívan gondolkodni. Ma NEM kellene megjönnie, reggel 6-kor már attól sírógörcsöt kaptam, hogy 2 tized fokot esett a hőm. Nekem általában reggel jön meg, hát ma még nincs, de szerintem a gyógyszer meg az injekciók hatására csak késik. Mert már egész éjjel azt éreztem, hogy megjön, meg most is ilyen érzésem van. Szóval tuti nem lesz most sem baba. Kivagyok...
2015. márc. 12. 12:24
 35/46 anonim válasza:

Tudom h nehéz én is ugyanígy vagyok vele, és nekem is mindig azt mondják h gondolkodjak pozitívabban előbb-utóbb ugyis lesz baba. De hát olyan nehéz kivárni, mindig egy egész hónap és csak megy az idő és semmi...

Na de kitartás! Drukkolok h ne jöjjön meg! Én hétfőre nem várom, gondoltam csinálok egy tesztet vasárnap, de én is nagyon félek!

2015. márc. 12. 13:25
 36/46 anonim válasza:
Ennyi! Megjött! Minden hiábavaló volt :-(
2015. márc. 12. 20:35
 37/46 anonim válasza:
Sajnálom, de hát nincs más jövő hónapban újra kell próbálkozni!Nekem is mindig ezt mondják, de én is mindig nagyon elkenődök!Én is nagyon félek már én hétfőre nem várom!
2015. márc. 13. 18:27
 38/46 anonim válasza:
Remélem neked sikerült. Én most nagyon magam alatt vagyok.
2015. márc. 14. 08:36
 39/46 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Veled mi a helyzet?
2015. márc. 14. 10:21
 40/46 anonim válasza:

Nekem ma pozitív lett a tesztem!!!:):)

El sem hiszem annyira örülök! Holnap megyek a dokihoz h írjon fel progipótlót! Remélem nem lesz semmi baj belőle h alacsony volt a progeszteronom és remélem most elég pótolni!

2015. márc. 15. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!