Clostilbegyt. Velem tartasz? Adsz tanácsot? Írsz véleményt?
Ultrahanggal fogja nézni a doki a tüszőket?
Háromszor szedtem clostit és mindegyiknél az első hónapba megfogant a baba :)
Ahogy előttem is írták, a Closty nem helyettesíti a Bromot!
Előbbi a peteérést serkenti, utóbbi a prolaktinszintet csökkenti.
Még ha a Clostyval sikerül is peteérést indikálni, a magas prolaktinszint miatt kicsit az esély a terhességre, és sajnos magas a vetélés kockázata is.
Keress fel egy jó endokrinológust!
U.I. PCOS-m és autoimmun PM-alulműködésem van. Az első Closty-s hónapban megfogant a kislányom, egy hónap múlva 2 éves lesz. Ennek viszont az volt az előfeltétele, hogy az összes hormonértékem a helyére kerüljön. Endokrinológus-nőgyógyász tudja hathatósan orvosolni az ilyen gondokat.
Sok sikert nektek! :)
Nálam is hasonló volt a helyzet: magas, de nem extrém prolactinra Bromo. Az a titka, hogy nagyon lassan kell felépíteni. Először csak negyeddel indítottam, és hetente további negyeddel növeltem az adagot. Az első hónapban így is párszor majdnem kitaccsoltam időnként. Mostanra meg sem érzem a napi adagot. Egyébként viszonylag hamar segített, mindössze két hónap alatt az alsó határérték alá dobta a prolaktint, azóta a doki jelentősen csökkentette az adagomat.
Az első clostis hónapot holnap kezdem. Nem hívott a doki ultrahangos követésre, de attól én még menni fogok félidőben, biztos, ami biztos alapon. Sajna az orvosom csak hetente egyszer rendel, a többiekhez meg nem szívesen mennék...
Én is kíváncsi vagyok mások tapasztalataira
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Megkérdeztem az orvost, mikor felírta a Clostit - Bromo helyett ugye -, hogy ezt most miért és hogyan. Azt felelte, hogy "nem annyira magas a prolaktin szintem,hogy foglalkozni kelljen vele, jó lesz ez így" Csak azt nem értem, hogy az eredmények után miért is írta fel akkor a Bromot? Holnap kezdem szedni a Clostit, mert megbízom benne, állítólag a környék legjobb orvosa... Remélem, nem járok úgy, mint a Bromoval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!