Clostilbegyt. Velem tartasz? Adsz tanácsot? Írsz véleményt?
Ennyit arról,hogy "most biztos sikerül"!
Ma reggel megérkezett a nem várt! :(
Pedig annyira, de annyira bíztam benne.
Mit mondjak? Teljesen le vagyok törve, el vagyok keseredve! A vegyes érzések, amit írtál Te is, bennem is megvannak. Sajnos a mai nap a teljes feladásé....
Ez persze ilyenkor mindig így van, és csak remélem, hogy holnap már megint kerek lesz a világ!
Ettől függetlenül persze nektek nagyon drukkolok, remélem sikerül minél előbb! Írj majd mi van!
Nincs valami mellékhatása a szurinak?
Mit mondott a doki? Mikor kell "akciózni" ? :)
A legrosszabb, hogy folyton kérdezik, hogy mikor lesz már baba! Én pedig mindig elviccelem, hogy még ráér! Pedig dehogy ér rá! Már nagyon szeretnénk.A környezetünkben senki - csak egy barátnőm - nem tudja,min megyek/megyünk keresztül. Borzalmasan dühít ez az egész helyzet.És minden megvan: szuper férj, munka, anyagiak, autó, ház.Csak a babó nem jön. :(
Hm. Mindegy. Holnap ismét új nap virrad.
Szóval! :)
Ez volt az első Clostis hónap, hétfőn kell kezdenem a következőt. Elvileg az ötödik naptól a tizedikig.
Azért fura, mert most, a 3. napon már vérzésem is alig van.
Hétfőn bejelentem a férjemet sperma vizsgálatra, legyünk végre túl ezen is. Valahogy érzem én, hogy nem benne lesz a "hiba", de jobb, ha ki zárják ténylegesen.
Szóval én itt tartok.
Amúgy a doki nem ultrahangozott meg középidőben? Mert engem igen! És most is kell mennem kb. középidőben. Már csak azért is, mert a Closti cisztásodáshoz is vezethet, szóval nehogy gondod legyen!
Hátborzongatóan egyforma a sorsunk. Minket is mindenki azzal cseszeget, hogy mikor lesz baba, én is mindig azzal terelek, hogy majd ha eljön az ideje, és én is csak egy barátnőmnek panaszkodtam el a gondjainkat. És nálunk is minden rendezett, csak a baba hiányzik a boldogsághoz.
Nem ultrahangozott a doki. Az 1. Clostis ciklus végén megvizsgált, azt mondta minden rendben, nincs ciszta. Legközelebb a nem várt előtt 2 nappal kell mennem vérvételre mert ő csak 2 nap rendel egy héten, és azt mondta, hogy akkor vérből már kimutatható a terhesség. De gondolkozom rajta, hogy menjek-e, mert biztos vagyok benne, hogy nem sikerült. Lehet megvárom a mensit, aztán megyek, hogy hogyan tovább.
Szia! Szerencsére elég sűrű hetem volt, így nem sokat agyaltam a babán. Képzeld! Be akartam jelenteni a férjemet egy átfogó vizsgálatra, és azt mondták, hogy JÚNIUS 8!!!! Hihetetlen! Ha nem fizetsz érte, akkor röpke 4 hónap múlva megvizsgálnak, majd további 2-3 hét,mire megjönnek az eredmények. Ezen "felbuzdulva" megnéztem egy-két magánrendelőt a neten. 25 ezerért megvizsgálják, és az eredmények is 2-3 órán belül a kezünkben lesznek! Ez is hihetetlen. Nem tudom, hogy melyik háborít jobban fel....
Én holnap veszem be az utolsó Clostit. Ez volt a második hónap. Mondtam a férjemnek,hogy most kell akcióba lépni... :) Csak az a baj, hogy szegény levegőt nem kap, annyira kijött rajta az allergia. :(
A Bromo elfogy jövő csütörtökön. Szerinted ha nincs baba, akkor is fokozatosan kell elhagyni? Sajnos ezt nem tudom.
Nálatok mi a helyzet? Voltál vérvételen? Mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!