Miért mutat csak egy csíkot, a másik halványan sem látszik?
Figyelt kérdés
01.15.én jött meg utoljára, 20.-a óta tesztelek,de mindig csak a kontroll csíkot látom, a másik halványan sincs ott. :( nincs pé-m, vagy korán tesztelek? Lehet még pozi?2015. jan. 25. 08:34
1/7 anonim válasza:
Akkor még csak a ciklus 11. napján jársz... Hány naposak a ciklusaid? Általában a mensi előtt 14 nappal van ovuláció, az előtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni tesztelni. Tehát pl. egy 30 naposnál 12-13. napon. Te a 6. napon kezdted.
3/7 A kérdező kommentje:
25-30 naposak,változó. Akkor lehet még pé-m?????
2015. jan. 25. 08:45
4/7 A kérdező kommentje:
Tulképp arra vagyok kíváncsi, hogy baj-e, hogy csak a kontroll vonal látszik a teszt vonal kicsit sem?
2015. jan. 25. 08:53
5/7 anonim válasza:
Ha a leghosszabb ciklusaid 30 naposak szoktak lenni, akkor ebből vond le a luteális fázisod hosszát (ha ismered). Ez a peteérés napjától a köv. mensesig tartó napok száma. A leggyakrabban 14 nap körüli, tehát 30 napos ciklusnál a peteérés a 16. napon várható. Egyáltalán nem biztos, hogy a 13-14. nap előtt akár csak vékony vonalat is látnál a teszten, tehát igen, ebből még bőven lehet pozitív.
6/7 anonim válasza:
Ne add fel, tesztelj tovabb batran, ha van eleg tesztcsikod. Nekem elözö honapban 12. napon volt pozi az ovuteszt, ebben a honapban pedig a 15. napon. A ciklusaim 25-30 naposak, szoval meg legyel türelmes, egyel sok zöldseget, gyümölcsöt, ne stresszelj, es ha babat terveztek, akkor ketnaponta bujjatok össze. :) Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon nagyon szeretnénk babát. Ma már a másik is halványabban de megjelent! Remélem lesz az sötétebb is! :)
2015. jan. 26. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!