Ti hogyan bírjátok ki, hogy látjátok, ahogy mindenkinek akit ismertek babája lesz, csak nektek nem?
Az ismerőseim felének már meg van a saját családja, babája, van akinek több gyereke is van. És én pedig csak itt vagyok, évek óta próbálkozunk, és semmi. Nem tudok boldog lenni már senkiért, akinek sikerült a baba. Már nem is reménykedek, hogy nekünk valaha is lesz gyerekünk. Úgy érzem, hogy azért, mert nem vagyok képes arra, amire minden nőnek képesnek kéne lennie, azaz gyermeket szülni, már nem is vagyok igazi nő.
Ez megmérgezi a kapcsolatunkat is lassan. Már az együttlétekhez sincs kedvem. Teljesen depressziós vagyok.
Inszeminációra, lombikra nincs pénzünk.
Úgy érzem, semmit nem ér az életem, és a férjem jobban tenné, ha elhagyna, és keresne egy új feleséget, aki képes neki megadni azt, amire vágyik.
Teljesen kilátástalannak látom a helyzetet.
Van még valaki, aki így érez, mint én? Vagy egyedül vagyok teljesen?
Írd le légy szíves,hogy pontosan milyen vizsgálatokat csináltak meg nálad!
Teljes hormonsor?
Petevezeték átjárhatósági ?
pajzsmirigy?
Pco?
Endometriózis?
Terheléses cukor?
Nézték,hogy a méhszájad nem termel-e ellenanyagot,ami megöli a spermákat?
Ez mind megvolt ?
utolsó vagyok:
És miért nem jutottatok el évek alatt az inszeminációig sem?
Vagy volt?
és lombik?
Ha van normál peteérés nem kell gonalf, nem avgyok orvos, de végigjártam a meddőségi intézeteket, hogy ismerjek a dolgokat. 4 millióba volt, hogy a fiam megszülethessen.
Egy gyerek is alsü ahngon 40 ezer havont még újszülöttként is, később még több.
Én egyre nehezebben viselem. Körülöttem is egyre többen terhesek vagy már szültek. Két olyan barátnőm is terhes, akik pár hónapja házasok, mi meg már 2 éve...
Szörnyű ez az érzés. Másra sem tudok gondolni, és, bár örülök, ha valakiről kiderül, hogy lesz családja, belül mégis összetörök. Szegény uram is látja, de nem tudja átérezni. Azt mondja, törődjek bele, fogadjam el. Ha az olyan könnyű lenne... :(
Úgy próbálom óvni magam az újabb és újabb összetörésektől, hogy nem megyek társaságba. Olyanba meg pláne nem, ahova a terhes barátnőim is elmennek, vagy oda, ahova a férjemmel kellene menni. Mert valaki tuti bekérdezne, hogy mikorra tervezünk már gyereket.
Iszonyatosan kemény érzés ez.
A természet engem valamiért kiszelektált, hogy ne szaporodjak. Igazán kiszelektálhatott volna inkább úgy, hogy MEG SE SZÜLESSEK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!