Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti hogyan bírjátok ki, hogy...

Ti hogyan bírjátok ki, hogy látjátok, ahogy mindenkinek akit ismertek babája lesz, csak nektek nem?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim felének már meg van a saját családja, babája, van akinek több gyereke is van. És én pedig csak itt vagyok, évek óta próbálkozunk, és semmi. Nem tudok boldog lenni már senkiért, akinek sikerült a baba. Már nem is reménykedek, hogy nekünk valaha is lesz gyerekünk. Úgy érzem, hogy azért, mert nem vagyok képes arra, amire minden nőnek képesnek kéne lennie, azaz gyermeket szülni, már nem is vagyok igazi nő.

Ez megmérgezi a kapcsolatunkat is lassan. Már az együttlétekhez sincs kedvem. Teljesen depressziós vagyok.

Inszeminációra, lombikra nincs pénzünk.

Úgy érzem, semmit nem ér az életem, és a férjem jobban tenné, ha elhagyna, és keresne egy új feleséget, aki képes neki megadni azt, amire vágyik.

Teljesen kilátástalannak látom a helyzetet.

Van még valaki, aki így érez, mint én? Vagy egyedül vagyok teljesen?

2015. jan. 23. 19:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Írd le légy szíves,hogy pontosan milyen vizsgálatokat csináltak meg nálad!

Teljes hormonsor?

Petevezeték átjárhatósági ?

pajzsmirigy?

Pco?

Endometriózis?

Terheléses cukor?

Nézték,hogy a méhszájad nem termel-e ellenanyagot,ami megöli a spermákat?

Ez mind megvolt ?

2015. jan. 24. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

És miért nem jutottatok el évek alatt az inszeminációig sem?

Vagy volt?

és lombik?

2015. jan. 24. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az inszem ingyenes hiába írjátok, hogy nem. Az állami intézetkben az első 6 inszem ingyenes. A kaáliban és más magán intézetekben nem, de az állami helyeken ingyenes, csak a gyógyszert kell megvenni. De ha 40 ezer lenne, akkor sem tudom miből akarnak gyereket nevelni az a többszörösébe kerül.
2015. jan. 24. 16:44
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
Ez a baj a mai világgal..Azt hiszitek hogy a pénzen múlik egy gyerek felnevelése???Azt hiszitek azért mert valakinek nincs havi 40-50ezer ftja inszemekre meg lombikra az szarabb szülő lenne mint akinek 100ezrei vannak havi szinten??Mégis hogy jön ahhoz bárki hogy megkérdőjelezze milyen szülő lesz, és hogy vállalja a kérdező szerényebb anyagi helyzetbe??Tudjátok mindenkinek jár a boldogság akkor is ha szegény, és kötve hiszem hogy boldogtalanabb gyermeke lenne mint egy gazdag párnak, de itélkezetek..Jah, és 4 inszemem volt aztán az első lombikunk sikerült.Ne add fel kedves kérdező..Nekünk is borzasztó nehéz volt anyagilag..Hiába voltunkb tb támogatottak akkor is vagy 40 vagy 50ezer volt egy inszem mivel a hormon injekciókat meg kellett venni a lombik pedig 100ezer ft volt..Mi gyakorlatilag csak erre tettünk félre..Nagyon nehéz..Kivánom hogy egyszer sikerüljön Kedves Kérdező.
2015. jan. 24. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Azt a gyereket valamiből fel kell nevelni és ha lesz gyerek akkor a bevétel legalább az elején tuti kevesebb lesz és a gyereknevelés rengeteg pénz. Inszemhez ha minden rendben van az emberrel nem kellenek hormon inyekciók, max egy doboz closty meg egy tüszőrepesztő, de még az sem feltétlenül.
2015. jan. 24. 18:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Biztos orvos vagy kedves utolsó, és biztos az én dokim a hülye hogy gonal f hormon injekciót kaptam az inszemekhez..Kaptam clostyt is, de mellé még gonalt, és ovitrelle szurit..Nem vitázom tovább, biztos hogy én szegény családban nőttem fel, nagyon nagyon boldogan..Szóval én boldog embert szeretnék nevelni..Biztos hogy pénz a pelus, meg a baba szükségletei, de ne keverjük ezzel az orvosi mizériával amikor azon felül hogy vannak szükségletek, kell még legyen plussz pénzed, a gyogyikra..minket közel sem terhel le anyagilag annyira a babánk anyagilag mint a lombikig eljutni..Ne hallgass Kedves Kérdező senkire..Valahogy szedjétek össze a pénzt a meddőségi kezelésre, és küzdjetek a csodáért..:-)
2015. jan. 24. 23:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha van normál peteérés nem kell gonalf, nem avgyok orvos, de végigjártam a meddőségi intézeteket, hogy ismerjek a dolgokat. 4 millióba volt, hogy a fiam megszülethessen.

Egy gyerek is alsü ahngon 40 ezer havont még újszülöttként is, később még több.

2015. jan. 25. 00:05
 18/23 anonim ***** válasza:

Én egyre nehezebben viselem. Körülöttem is egyre többen terhesek vagy már szültek. Két olyan barátnőm is terhes, akik pár hónapja házasok, mi meg már 2 éve...

Szörnyű ez az érzés. Másra sem tudok gondolni, és, bár örülök, ha valakiről kiderül, hogy lesz családja, belül mégis összetörök. Szegény uram is látja, de nem tudja átérezni. Azt mondja, törődjek bele, fogadjam el. Ha az olyan könnyű lenne... :(

Úgy próbálom óvni magam az újabb és újabb összetörésektől, hogy nem megyek társaságba. Olyanba meg pláne nem, ahova a terhes barátnőim is elmennek, vagy oda, ahova a férjemmel kellene menni. Mert valaki tuti bekérdezne, hogy mikorra tervezünk már gyereket.

Iszonyatosan kemény érzés ez.

A természet engem valamiért kiszelektált, hogy ne szaporodjak. Igazán kiszelektálhatott volna inkább úgy, hogy MEG SE SZÜLESSEK!!!!

2015. jan. 25. 14:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Főleg, hogy olyanok estek teherbe a barátnőim közül, akik nem is tervezték, csak egy görbe estén véletlenül igy sikerült. Nekem meg sehogy sem jön össze. Pedig egész életemben imádtam/om a gyerekeket, mindig 3ra vágytam. Most már annak is örülnék, ha egyetlen egy sikerülne, és az is mindegy, hogy milyen nemű lenne, csak egészséges lenne és jönne már
2015. jan. 25. 22:55
 20/23 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, sőt! Sajnos nagyon sokan vagyunk. Mi most lépünk majd a 12. Honapba, mai utan az orvosok kimondják h meddő pár vagyunk. Nehez ezt feldolgozni, főleg azt h hozzá jár az, hogy végig kell nézni azt hogy mindenki terhes körülötted. Baratnomek kemény 1(!!) honapot próbálkoztak es terhes. De meg kell tanulni reménykedni es hinni! Én keresztényként vallom azt, hogy semmi nem történik véletlenül. Tudom, hogy sokaknak ez nem magyarázat, de hinnünk kell abban lányok, hogy nincs velünk semmi, de semmi hiba. Nem mindenkinek megy rögtön, de eljön majd a mi időnk is! Borzasztó gyötrő erzes várni es folyamatosan Szembesülni a kudarccal, de tudom azt, hogy ezzel csak fel leszünk készítve egy csodára, ami ránk vár. Ne búslakodj hogyha nincs pénzed orvosi segítségre, így is sikerulni fog csak adj meg időt magadnak és próbálj türelmes lenni, tudom nehez, de minden rendben lesz!
2015. jan. 27. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!