Mindenkinek raknak be katétert, a rendes szülésnél is? Mikor csinálják, mindjárt ahogy bemegy az ember a szülöszobába, vagy késöbb? Hogy csinálják, nem fáj?
Rendes szülésnél katétert? Ilyet még nem hallottam. mondhatnám minek. Beöntést szoktak adni, de van amikor elmarad pl már jönnek a tolófájások, nem fognak ezzel szórakozni.
Nem nem raknak. Csak császározáskor van ilyen.
szia
nekem az orvosom mondta hogy próbálja meg pisilni, mert nagyon telt volt a hólyagom és a baba nem akart lejönni, gondolta hátha ezért.de nem tudtam pisilni, így kaptam katétert.hát nem jött úgyse semmi.
Nekem normál, hüvelyi szülésem volt, kaptam EDA-t is, mégsem katétereztek. 2 x mondták, hogy pisilnem kellene, azonnal felültem az ágyban és a kacsába pisiltem. Szóval, ha tudsz parancsra pisilni, akkor tuti nem lesz katéter.
Üdv, Szeged
Bocsi, de az utolsó válaszolótól kérdezném:
Biztos, hogy kacsába pisiltél? Abba a fiúk szoktak, lányok ágytálat kapnak szerintem :-)
szia
én nem kaptam katétert,igaz szülés után 2 órával már pisilnem kellett,ami ment is nekem,mert már naon kellett,igaz én vajudás alatt megittam 1 liter ásványvizet
Szülés után 2 órával kell pisilni. Ha akkor nem tudsz, vagy nem eleget, akkor katéterznek meg. Nekem egyáltalán nem fájt-nővére válogatja.
Előtte nem katétereznek tudtommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!