Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy oldották meg azok, akik...

Hogy oldották meg azok, akik Meddőségi Centrumba jártak munka mellett?

Figyelt kérdés

Én még csak most tartok a folyamatok elején, a vizsgálatok elején, és már úgy érzem, hogy a főnök nem nézi jó szemmel.

Ha táppénzre mennék megint nem lenne jó. Ha itt hagyom a munkát, akkor csak én csinálom meg ha visszajövök magam helyett.

2015. jan. 23. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én eleinte szabadságra mentem, majd betegállományba.

Most már (közben volt egy munkahely váltás) megebszéltem a főnökömmel, hogy mi a helyzet. Nekem jelenleg (és még 2 hónapig biztos) havi két nap kell a központba járnom. Az egyik nap egy ultrahangra valamikor délelőtt, olyankor reggel bejövök dolgozni, elmegyek az ultrahangra és visszajövök. Másik alkalommal reggel egy vérvétel, délelőtt egy ultrahang. Ilyenkor nem megyek be csak délutánra dolgozni és mivel a péntek rövid nap, ha van határidős munkám, akkor pénteken tovább maradok, akkor is ha még bőven van a határidőből.

Mondjuk ehhez egy nagyon emberséges főnök kell és az enyém szerencsére ilyen.

2015. jan. 23. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 10 éve dolgoztam már a cégnél, amikor tájékoztattam a közvetlen felettesem (áruházvezető), hogy mi a helyzet, stb.

Egyből azzal jött, hogy mivel jó munkaerő vagyok, így természetesen mindent megtesznek az ügy pozitív kimenetelének érdekében. Azt is elmondta, hogyha nem lennék jó munkaerő, akkor egyrészt már nem dolgoznék ott, másrészt a sok hiányzás miatt elbocsájtott volna így is - úgy is.

Nagyon emberséges volt és megértő. Megpróbálták a beosztásomat úgy alakítani, hogy ne kelljen (csak a legfontosabb helyzetben) szabit kivennem. Illetve, TP-re én előtte lévő 10 évben szinte sose mentem, mert nem vagyok szerencsére egy beteges alkat.

Amikor mennem/mennünk kellett vizsgálatra, délután mentem be dolgozni. De előfordult olyan is, hogy egy nap húztam le 10-12 órát vagy hétvégén bementem ledolgozni a maradék órát.

Talán a legmegterhelőbb az volt, amikor már injekciókat kaptam. Akkor éreztem, hogy abszolút nem vagyok toppon és ez látszott is rajtam.

Na, akkor történt elsőnek, hogy a főnököm írta meg saját kezével az egy hét szabit, amit ki kellett vennem.

Nem sokkal utána egyébként természetes úton megfogant a lányunk.

Ha a m.helyem nem lett volna emberséges megértő és együtt érző, akkor nem bírtam volna kivitelezni a dolgokat.

Bár ehhez hozzátartozik, hogy a munkavállalónak is őszintének kell lennie a munkáltatójával. Másképp ez nem működik.

2015. jan. 28. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a mázlisták közé tartozom, bár én még nem tartok a meddőségi kezelésnél a folyamatban. A munkahelyemen most vagyok a próbaidő végén, de decemberben a közös kajálások alkalmával már ki kellett mondani, hogy IR-es vagyok, nem ehetek meg akármit, akármikor. Mivel babát szeretnénk, így is sokat járok orvoshoz, igaz, eddig csak a vizsgálatok, étrend beállítás, hasonlók voltak. Most kezdtem az első Closty-s hónapot. Mi afféle nem hivatalos munkaidőkeretre tértünk át, a főnököm csak annyit vár el, hogy tudja, mikor nem leszek elérhető, és ha bármi gáz van, akkor kit kell hívni. A többire nem kíváncsi (nem érdektelenségből, hanem úgy érzi, nincs hozzá köze). Csak azt akarja tudni, ami rá, mint munkáltatóra tartozik, ezért azt sem kellett kimondanom, hogy babán dolgozunk, persze, nyilván tudja.
2015. jan. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!