Picsusz kérdése:
Inszemináció még lehet?
Figyelt kérdés
Most lenne az első inszemem.Ma jött meg a menstruációm,holnap megyek uh-ra.De csak hétfőn tudok találkozni a dokimmal,és megbeszélni a következő lépést.Kérdésem az lenne,hogy ha megyek hétfőn az már a 6.napom lenne,akkor már nem fogunk belekezdeni ehónapba az inszembe?Már késő lesz a stimulálást elkezdeni?2015. jan. 21. 19:38
1/3 anonim válasza:
Nekünk is ez az első inszemes hónapunk :)
Nekem előre felírta a gyógyszert (Clostilbegyt) és a szurikat is. Már a második naptól szednem kell a gyógyszert, meg szúrni magam.
Szóval ha nincs gyógyszered, akkor lehet, hogy csak a köv. hónapra számíts.
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem lekéstetek róla. :-(
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-on,mindent rendben találtak,úgyhogy nincs akadálya az inszemnek.Na de csak a dokim hétfőtől lesz elérhető,én is azt gondolom,hogy nem fogunk belekezdeni,ami miatt eléggé ki vagyok akadva,mert hát ennyi idő után nagyon sok időnek számít 1 hónap is(4éve várunk a babára),és nem miattam nem tudunk belekezdeni.
2015. jan. 23. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!