Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Progeszteron hiány lehet az...

Progeszteron hiány lehet az oka? 37 évesen vállalnánk egy babát

Figyelt kérdés
Hónapok óta vezetem a hőgörbémet és megfigyeltem, hogy egy hosszas, majd 21 napos fázis előzi meg a tüszőrepedést, utána pedig 11 napra szokott megjönni. A nőgyógyász azt mondja, olyan nincs, hogy 11 nap, biztos, hogy 14 napos a luteális fázis. Most megyek majd vérvételre, amit én kértem, nem ő javasolt. Mindez azért, mert babát szeretnénk.
2015. jan. 19. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Cseréld le az orvost. Azért nézess még tsh-t, és ha tudsz, terhelt cukrot és inzulint.
2015. jan. 19. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
hormonvizsgálatból kiderül
2015. jan. 21. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
menzesz előtt 7 nappal kell menned hormonvizsgálatra! (különben nem sokat ér az eredmény!!!)
2015. jan. 21. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is hormonvizsgálat, 37 vagyok én is ,ez volt az első amire a dokim elküldött és meg is mondta, hogy a ciklus melyik napján kell mennem.
2015. jan. 21. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A luteális fázis egy adott nőnél meglehetősen állandó hosszúságú, de nem minden nőnél egyforma! Nálam pl. 12 nap, ami még nem kóros, normál határon belül van. Viszont amióta meddőségi kezelésre járok, ezt mesterségesen hosszabbítják 14 napon túlra.
2015. febr. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!