Ti hogy álltatok hozzá az első lombikhoz? Lelkiállapot, hozzáállás mielőtt még nem tudtátok mi vár rátok?
én nagyon bizakodó vagyok, úgy gondolom, érzem, hiszem, hogy sikerülni fog. Mégis felmerült bennem, hogy mi van ha nem, hiszen annyi mindenkinek nem sikerül :(. nagyon nagyon rossz lehet, ha nem sikerül. Ha esetleg nekem nem sikerülne, szerintem én nem birnám ki lelkileg ezt a traumát, ezért sikerülnie kell az elsőnek.
Lombikosok, tanács lelki téren? mit tudtok tanácsolni?
most jelenleg elég nyugodt vagyok, és egy békességgel, nyugodtsággal, bizakodással várom, nem vagyok rágörcsölve az egészre. nem is izgulok, ezért jó lenne, ha meg tudnám tartani ezt a lelkiállapotot.
irhattok negativ példát is, akik idegeskedtek, meg olyat is, akik nem. köszi!
(megint reménykedtem benne, hogy hátha sikerült spontán, de sajnos ma megjött, ezért újra a lombikban bizom, valahogy ezt várom, erre koncentrálok)
Szia!
Szerintem sokkal könnyebb nyugodtnak maradni, ha úgy állsz hozzá , ha sikerül akkor jó, ha nem akkor majd a következő. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!