Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan érdemes használni az...

Hogyan érdemes használni az ovulációs mikroszkopot?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a nyalbol vagy a hüvelyből való tesztelés vált be nektek jobban? Illetve ötleteket tanácsokat is várok hogy mit tegyek mit figyeljek hogy sikerüljön teherbe esni. 4 éve próbálkozunk. Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 25. 14:17
 1/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én nem mikroszkópot használtam, hanem ovutesztet, az megbízhatóbb. Viszont négy év alatt kizártnak tartom, hogy egyszer sem kaptátok el a megfelelő pillanatot, szerintem itt komolyabb dolog lehet a háttérben. Ha még nem voltatok, menjetek el kivizsgálásra inkább.

2014. okt. 25. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Járok orvoshoz rendszeresen. Tavaly nyáron sikerült de sajnos nem maradt meg. Van egy cisztam ami folyamatosan jelen van és csak egy petefészkem van.
2014. okt. 25. 20:17
 3/4 Manka68 ***** válasza:

Milyen vizsgálataitok voltak eddig?

Hormonlabor (endokrinológusnál), átjárhatósági vizsgálat, párodnak spermavizsgálat megvolt már?

Terheléses cukor + inzulin vérvétel, pajzsmirigy hormonok?

Milyenek a leleteitek? Mit mondtak a dokik?

2014. okt. 26. 06:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Endokrinologus járok mert pajzsmirigy alulmukodesem volt hormonvizsgalat volt meg cukor terhelés. Mindent rendben találtak. Most újra megkezdem a dokihoz jarast. A tavalyi sikertelen után azt mondta gondolkodjak el a lombikbébin mert a ciszta gatolhatja a teherbeesest.
2014. okt. 26. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!