A PG-53 ovulációs mikroszkópot érdemes megvennem?
Figyelt kérdés
Van akinek egyálltalán rendesen müködött?2010. aug. 2. 15:58
2/5 anonim válasza:
Bocsi, de sztem nem eri meg. Igaz olcso, de sz*rt se er.
Nekem pl. sosem mutatott semmmit meg akkor sem mikor tuti peteeresem volt (ovu teszteltem is). Sot, egyik abrat sem mutatta a ketto kozul. Nem hiszem, hogy rossz lett volna, mert tul egyszeru, el sem romolhat es szinten emiatt rosszul sem lehet hasznalni.
Egyik ismerosomnek pedig igen, mutatta a peteerest, de kivancsisagbol a ferje es kislanya nyalaval is kiprobalta es nekik is pafranyos , tehat pozitiv volt.
Viszont azert ismerek olyat is, aki gond nelkul hasznalja. vagy csak azt hiszi, hogy jo :-)
3/5 anonim válasza:
Nekem jól működik, szerintem gyakorlat kérdése. Eleinte én sem láttam semmit rajta, de 3. hónapra már felhomályosultam :)))) Gyakorlat teszi a mestert! :)
4/5 anonim válasza:
nekem sem vált be,viszont a sima vizeletes az teljesen jól működött,még a legolcsóbb fajtája is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!