Lombikosok sürgős segítségét kérem?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n két tüsző van, az egyik 22 mm , arra azt mondta az orvos hogy Ciszta lehet, a másik 12 mm, az szép oszerinte. Hétfőn lesz a leszivas, szombaton este kell beadnom a tüszőrepesztő injekciót. Volt valakinek ilyen, most emiatt nagyon izgulok.2014. okt. 22. 14:51
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekem eddig 2 lombikom volt,a 2 -nak az eredményét napokon belül meg tudom!Az elsőnél 3 tüszőm volt,és volt cisztám,illetve folyadék is volt a petefészkemben!3-ból 2 meg termékenyült,de sajna nem maradtak velem!
2/8 anonim válasza:
Nekem 13 tüszőm volt, de csak 10-et tudtak leszívni.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor remélem az a 2 centis Ciszta Nem olyan nagy baj....
2014. okt. 22. 20:09
4/8 anonim válasza:
Ha ciszta, azt is le tudja szívni punkciókor.
Nagyon sokat igyál, hogy a hiperstimut elkerüld.
Nekem kb.13-14 tüszőből 7 petesejtecskét tudtak leszívni.
5/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Érdeklődnék,hogy megvolt-e a beültetés?Hol tartasz most és milyen szurikkal inditották a stimulációt?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen megvolt a beültetés, én csak 7 napig szúrtam merionalt, és 11 napig gonapeptilt. Végül két szép petesejtem lett, és meg is termékenyültek vissza is kaptam. A cisztát pedig leszívták.
2014. nov. 3. 10:58
7/8 anonim válasza:
Szia!Tegnap óta én is 3 az 1-ben vagyok:-),most pihi van ezerrel!Sok sikert kivánok neked,vigyázz a babócáidra!
8/8 A kérdező kommentje:
Mi van veled? Nekem nem sikerült, én a beültetés utáni napon mikor beadtam az ovitrellet begörcsöltem, és szombat reggel volt egy pici vérzés.
2014. nov. 19. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!