Lombikosok! HcG szinttel kapcsolatban kérnék segítséget! Megint nem sikerült?
Nekem ugyanekkor 64 volt.
Annyira gyartra volt a prog szintem, hogy nem nőtt elég gyorsan (kétnaponta duplázódnia kell) a hcg értékem. Az eredeti 3*2 Duphaston mellé kaptam még 3*2 Utrogestan kúpot is, és így megmaradt a terhesség.
A fiam már 3,5 éves.
Hajrá-hajrá!!!!
100 felett jó igen, de volt már rá példa, hogy kevesebb értéknél is baba született.
szorítok!!
Első vagyok, nekem szerencsére az első sikerült.
Mondjuk nekem kétnaponta kellett hcg vérvételre menni, így gyorsan kiderült, hogy jelentősen lassul az érték növekedési üteme (nem duplázódik kétnaponta).
Ezért 1 hét után (ciklus 36. napján) kaptam meg az Utro-t is. A 6. héten észlelhető szívverés volt.
Róbert Károlyba jártam, Dr Fülöphöz.
Nyugi, minden rendben lesz! Nekem is így volt lombiknál, 61 volt a szintem és babám volt :)
Most pont nem az idegeskedésre van szükséged, ez biztos! Fő a nyugalom, sokkal többet ártasz, ha idegeled magad, mert még meg is jön és akkor annyi :(
Tesztelj két nap múlva, ha erős továbbra is és nem halványodik, akkor minden rendben van!
Szorítok nagyon!!!!!
nekem azt mondták (5. naposakkal, 12. napon vv), hogy százon felül jó az érték.
ugyanolyan tesztet használtál? Mert nekem az egyik fajta halványabb maradt a másikhoz képest, és mégis babát várok.
Nekem harmadnaposak voltak és a beültetés után 13 nappal voltam vérvételen, vagyis akkor az a 11. dpo, nem? Ugyanolyan tesztet használtam mindhárom alkalommal...
Holnap mehetek egy ismétlő vérvételre, meg reggel tesztelek még egyet és majd meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!