Hosszú ideig védekeztünk (tabi,inekció) már 1,5 nem szedek semmilyen fogamzásgátlót de viszont nagyon felborult a hormonháztartásom...de most már minden jo (fogjuk ré) 24 napra jön meg elvileg ez még normális..vizon már 9 hónapja probálkozzunk és nem akar össze jönni a baba a múlt hónapba szedtem clostilbegyit de nem jöt össze azal se ..nem is szedtem be ebbe a hónapba..viszont sokat olvastam róla és sokaknál a gyoűógyszermentes hónapba jött össze a baba..az orvossal meg nem megyek semmire..mert nem csinál semitse..esetleg valami ami el tereli a gondolataimat a babáról?! a sok stressz is közbe játszik?..vagy ilyenkor mit lehet csinálni? ülni és várni?!kinek mikor hány hónap probálkozás után jött össze a baba?
nagyon elvagyok keseredve mert mindenhol kismamákat meg kisbabákat láttok :( már le is mondtam arról hogy lehet e gyerekem :((
2014. okt. 17. 06:09
1/10 A kérdező kommentje:
azt hozzá teszem hogy nem fényes a kapcsolatom de én már nagyon szeretnék gyereket..olyan embernek szüljek aki bánt engem ?
2014. okt. 17. 06:22
2/10 anonim válasza:
Ne, ne szüljél még...Ez nem verseny. Nincs jó kapcsolatod, akkor miért?!
2014. okt. 17. 07:42
3/10 anonim válasza:
Olyannak semmiképp sem aki bánt téged.
2014. okt. 17. 08:09
4/10 anonim válasza:
Bántalmazó kapcsolatba semmiképpen sem kéne babát szülni, tapasztalatból tudom (sajnos), hogy nem lesz jobb a gyerektől a kapcsolat, csak rosszabb. Lehet, hogy az ég óv tőle, hogy teherbe essél, vagy a tudatalattid - mindenkinek a hite szerint.
2014. okt. 17. 11:03
5/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van .. sőt... de nekem már nagyon kéne ..eleget pazarolatam már az életemet...szeretnék már én is családot.
2014. okt. 17. 11:05
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok:tényleg nem ijesztgetni akarlak, csak elmondom a történetemet. Én szültem egy ilyen kapcsolatban, majd miután engem és a gyerekeket is bántalmazott, megpróbáltam megszabadulni tőle, de teljesen nem sikerült. Soha. Már rég új életet kezdtem, de akkor is zaklatott minket, a gyerekeket használta ürügyül. Sok - sok éves küzdelem várt rám. Én végig csináltam, 2 gyerekkel. 11 év után sincs tőle nyugalmam. Volt olyan időszak, hogy a saját és a gyerekeim biztonsága érdekében mindennapos vendég voltam a rendőrségen, bíróságon, gyámhivatalban, irdatlan méetű aktánk van. Lassan vége, mert nagykorúak lesznek a gyerekek. Nem mondom, hogy nálad is ez lenne, de gondold végig.
2014. okt. 17. 11:21
7/10 anonim válasza:
Clostit általában 3 hónapig kell szedni egy huzamban.Nekem pl az első clostis hónapban nem is volt peteérésem.
Ilyen kapcsolatba viszont szülnék.Nem is húznám az időt,keresnék másik párt magamnak.
A pàrodat kivizsgálták?Lehet neki nem lehet...
2014. okt. 17. 11:48
8/10 A kérdező kommentje:
igen csak hogy még nekem az se jönn össze hogy gyerekem legyen..hát nem hajlando elmenni kivizsgáltattni magát minden szava az hogy én tehetek róla meg én vagyok a hibás..de viszont ö krón beteg..szedet szteroidot meg olyan gyógyszert szed ami nem jó a fehérférsejteknek..nem tudom ez menyire számit..
2014. okt. 17. 11:55
9/10 A kérdező kommentje:
szóval ennyi nem jönn és kész bele törödtem ..most már else tudom képzelni hogy én valaha is terhes lennék...ez ilyen elérhetetlen cél..
2014. okt. 17. 13:31
10/10 anonim válasza:
Nem elérhetetlen csak merni kell kilépni egy rossz kapcsolatból!
Nehogy már mindenért te legyél a hibás!
Pl a férjemmel sincs minden rendben és velem sem,de mindketten szerettünk volna gyereket és mindketten elmentünk orvoshoz amikor nemakart összejönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!