Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a hőm mensi alatt/után nem esik vissza az alaphőre?

Figyelt kérdés

Másfél éve mérem a hőmet, az alap mindig 36,1 és 36,4 között van, ovu után az emelkedett 36,6-36,9 közé megy fel. Az előző ciklus végén, most először felment két napra 37 fokig, majd leesett 36,6-ra és meg is jött. Most vagyok a ciklus 7. napján és még mindig 36,6-36,7 ... Terhes biztos nem vagyok, a mensim a szokásosnál is erősebben megvolt, valamint két napja kezdtem az első closti kúrát és az első szem előtt csináltam egy tesztet, ahogy a betegtájékoztató írja...

Vajon miért nem esik vissza a hő, más is tapasztalt már ilyet?

2014. okt. 4. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
erre én is kivácsi lennék, mert ez nekem is pont igy van. marad a 37,1, és még a hideg is ráz. bocs hogy nem adtam választ, de figyelni fogom a kérdésed, hátha valaki válaszol egy jót.
2014. okt. 4. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es, Veled miújság azóta? Nekem még mindig 36,6-36,7 a hőm, nem ment lejjebb. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ovunál és utána mi lesz, mert eddig ugye ez a hő már emelkedettet jelentett. Ma veszem be az 5., egyben utolsó clostit, szerencsére eddig nem volt mellékhatása. Kíváncsi vagyok a következő 4-5 napban mi lesz.
2014. okt. 6. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem szedek semmilyen gyógyszert, csak spontán próbálkoztunk. ma is fent maradt még, de mintha fájdogálna a hasam. holnap kéne megjönnie.
2014. okt. 6. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi már másfél éve küzdünk a babáért, úgyhogy a spontán próbálkozáson már egy ideje túl vagyunk :) Drukkolok, hogy Neked ne jöjjön meg :)
2014. okt. 6. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
az én történetem sem egyszerű. igazából nem találtak (még) semmit. Két éve. Ha nem jön be spontán, akkor inszem.
2014. okt. 6. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
meg is jött, szépen vissza is esett a hőm 36.3-ra reggelre.
2014. okt. 8. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom, reméljük a következő hónap sikeres lesz! Nekem ma reggelre lement 36,4-re, most így áll a görbém:

[link]

Egyszerűen nem értem miért nem ment vissza eddig alaphőre... ilyen még sosem volt. Kíváncsi leszek az ovum mikor lesz így, hogy szedtem a clostibegyt-et.

2014. okt. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!