Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért esett 9 DPO-n a hőm...

Miért esett 9 DPO-n a hőm vissza az alaphőre?

Figyelt kérdés

33. napos ciklusaim vannak és vasárnapnál hamarabb nem vártam a mensim viszont ma reggelre nagyot esett a hőm,de nem tudom mitől.Általában a luteális fázisom 14-16 nap.Aug.31-én volt pozi az ovutesztem azóta csak negatív.

Valakinek valamilyen tapasztalata?

[link]

2014. szept. 9. 06:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hat, lehet megiscsak menzi lesz belole, talan azota mar kis is derult. neha elofordul, hogy korabban jon. Allitolag elofordulhat az ovu utan par nappal holeeses, mert ujra beindul az osztrogen, de szerintem ekkorat akkor sem zuhan :/ barnazgatsz is?
2014. szept. 11. 07:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem jött meg azóta,nem is barnázok.Tegnap óta elkezdett a mellem enyhén fájni meg a hátam is és egész nap folyamatosan olyan érzésem volt mint akinek megjön,de semmi.

A hőm így alakult azóta:

[link]

Számomra elég érdekes....

2014. szept. 11. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
én nem akarlak hamisan felbíztatni de én már láttam hasonló görbét az egyik közeli ismerősömnek és baba lett belőle :) (kisfiú) Olvastam már beágyazódásos hőleesésről bár ez nem bizonyított tény. Ha továbbra is fent marad tesztelj aztán írd meg :) Szúrkolok!
2014. szept. 11. 15:43
 4/14 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló

Köszönöm,hogy szurkolsz :).A beágyazódási hőleeséssel kapcsolatosan szkeptikus vagyok ugyanis hol azt írják,hogy van hol azt,hogy nincs...úgyhogy nem tudom mit higgyek.

Amit tudok a görbéről mondani,hogy valami nem stimmel vele...soha nem volt még ilyen.Ma reggeli 10-es tesztem negatív lett pedig 11 DPO-n vagyok.Szívem szerint már most tesztelnék megint,de megpróbálok kivárni a szombat reggelt :).

2014. szept. 11. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Nekem is volt egy kis holeeses beagyazodas kornyeken, de nem ekkora zuhanassal. De ki tudja, en is annyi mindent olvasok, szerintem egyszeruen ez a gorbe dolog csak arra jo, hogy megtudd, mikor van ovud, es mas messzemeno kovetkezteteseket nem lehet levonni belole. Szoval ne izgulj (tudom, konnyu mondani :D ), es ha eljon az ideje, tesztelj! Nagyon drukkolok!
2014. szept. 11. 18:07
 6/14 A kérdező kommentje:
3,5 év után kicsit reményt ad ez a fura görbe hátha most sikerült.Érdekes viszont hogy csak a bal mellem fáj de az nagyon :)
2014. szept. 11. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező miujság van? :)
2014. szept. 12. 12:00
 8/14 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a mai görbém:

[link]

bánom nagyon,hogy nem csináltam reggel tesztet.Itt vívódok,hogy most csináljak-e egyet.Reggel óta csak 1 kávét ittam...A bal mellem egyre jobban fáj olyan mintha izomláz lenne benne és a jobb is egy kicsivel jobban fáj mint tegnap.10-es one step tesztem van itthon.szerinted?

2014. szept. 12. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, azota hogy allsz, de ne kapkodj a teszttel, mert csak felesleges idegeskedesnek teszed ki magad. Tudom, konnyu mondani, de hidd el, jot akarok! Legkorabban a nemvart napjan tesztelj, de sokszor elofordul, hogy meg akkor sem mutatja ki! Nagyon drukkolok neked! Turelem!
2014. szept. 13. 10:23
 10/14 A kérdező kommentje:

teszteltem ma reggel negatívat.fontos volt a mai teszt mert lagziba megyünk de mivel negatív táncolhatok nyugodtan :).

egyébként 0,1 fokot esett a hőm úgyhogy szerintem legkésőbb hétfőn megjön :( habár folyamatosan olyan mintha megjött volna és közben meg nem.

2014. szept. 13. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!