Miért esett 9 DPO-n a hőm vissza az alaphőre?
33. napos ciklusaim vannak és vasárnapnál hamarabb nem vártam a mensim viszont ma reggelre nagyot esett a hőm,de nem tudom mitől.Általában a luteális fázisom 14-16 nap.Aug.31-én volt pozi az ovutesztem azóta csak negatív.
Valakinek valamilyen tapasztalata?
Nem jött meg azóta,nem is barnázok.Tegnap óta elkezdett a mellem enyhén fájni meg a hátam is és egész nap folyamatosan olyan érzésem volt mint akinek megjön,de semmi.
A hőm így alakult azóta:
Számomra elég érdekes....
3-as válaszoló
Köszönöm,hogy szurkolsz :).A beágyazódási hőleeséssel kapcsolatosan szkeptikus vagyok ugyanis hol azt írják,hogy van hol azt,hogy nincs...úgyhogy nem tudom mit higgyek.
Amit tudok a görbéről mondani,hogy valami nem stimmel vele...soha nem volt még ilyen.Ma reggeli 10-es tesztem negatív lett pedig 11 DPO-n vagyok.Szívem szerint már most tesztelnék megint,de megpróbálok kivárni a szombat reggelt :).
Ilyen lett a mai görbém:
bánom nagyon,hogy nem csináltam reggel tesztet.Itt vívódok,hogy most csináljak-e egyet.Reggel óta csak 1 kávét ittam...A bal mellem egyre jobban fáj olyan mintha izomláz lenne benne és a jobb is egy kicsivel jobban fáj mint tegnap.10-es one step tesztem van itthon.szerinted?
teszteltem ma reggel negatívat.fontos volt a mai teszt mert lagziba megyünk de mivel negatív táncolhatok nyugodtan :).
egyébként 0,1 fokot esett a hőm úgyhogy szerintem legkésőbb hétfőn megjön :( habár folyamatosan olyan mintha megjött volna és közben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!