Milyen hamar estél teherbe azután, hogy a pároddal eldöntöttétek: gyereket akartok?
Figyelt kérdés
Életkor is érdekelne.2014. szept. 27. 21:02
11/22 anonim válasza:
6 év után kezeléssel. Ekkor 31 éves voltam.
12/22 anonim válasza:
Jó a kérdés, mert az emberek nagy része inkább teherbe esés után dönti el, hogy mi legyen, nem terveznek előre.:)
Mi azonnal az első hónapban, amikor letettem a gyűrűt. 28N
13/22 anonim válasza:
Rögtön,amint nem védekeztünk! 29éves voltam.
14/22 anonim válasza:
26 voltam az elsőnèl, első hónapban összejött. 30 a másodiknàl, 14 hónap után jött a tesó.
15/22 anonim válasza:
33 vagyok három hónapot védekeztünk a bogyó után, a negyedikbe már teherbe estem!
16/22 anonim válasza:
Első: 27 évesen 2. hónap
Második: 29 évesen 2. hónap
18/22 anonim válasza:
Elsővel 21 éves voltam amikor eldöntöttük és a 20. hónapban fogant,1 hónappal a 24 születésnapom előtt született.
Másodikkal 25 valtam amikor eldöntöttük és a 18. hónapban fogant,2 hónappal a 27 születésnapom után fog születni.
20/22 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki az a 38-49%, aki szerint egy milyen hamar és hány évesen típusú kérdésre haszontalan a milyen hamar és hány évesen típusú válasz. Értelmi fogyatékosok járnak ide pontozgatni? Mert mondjuk az még indokolná is a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!